Konu: Ped İle RK kural ihlali Josue Tejedorr  (Okunma sayısı 243 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2024 22:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josue Tejedor @farfromfear

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  @Soldier7 Jackie King.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Merhabalar, bunlar bizi IC'de kovaladılar ve bizler mekanımıza girerek kapıları kilitledik bunlar daha sonra bize kapıdan seslenerek açmamız istediler bizde açtık ve bu karakteri Jackie King katana ile düşürdü ama kendisi pedini salarak beni arka arkaya defalarca düşürdü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):
Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 26.12.2024 22:08 Hidra »

#1 - 26.12.2024 22:01
şahitliğimi onaylıyorum bir birliğin R20'sine yakışmayan hareketler

#2 - 27.12.2024 00:42
Merhaba, olanlar rol içerisinde gelişti. Köpeği zaten ikinizi işyerine kovalarken getirmiştim. Kovalarken yanımızdaydı. İşyerine girince içeri girdi, saldırma komutunu kullandığım için saldırıyordu. Bu olayın tam olarak nasıl bir ihlali var?  😄 Üstüne ekran görüntülerinde bize karşı OOC hakaret var. Yetkililerin bu görüntüleri es geçmemesini rica ediyorum. Kendi kendinize yaptığınız sinirden dolayı oluşumda bulunan herkese şikayet açmışsınız. Oluşumun üyelerine bakıp teker teker herkese şikayet açıyorsun herhalde. Yapılan ihlallere de şikayet açacağız. Ben birliğimin R20'siyim ben ihlal yapmaz iken Black Pitons MC'in r19'u bizi sikeceğini belirtiyor ayrıca /f chat kullanımı bir meta örneğidir. O:-)
« Son Düzenleme: 27.12.2024 17:27 farfromfear »

#3 - 27.12.2024 01:40
Merhaba, olanlar rol içerisinde gelişti. Köpeği zaten ikinizi işyerine kovalarken getirmiştim. Kovalarken yanımızdaydı. İşyerine girince içeri girdi, saldırma komutunu kullandığım için saldırıyordu. Bu olayın tam olarak nasıl bir ihlali var?  😄 Üstüne ekran görüntülerinde bize karşı OOC hakaret var. Yetkililerin bu görüntüleri es geçmemesini rica ediyorum. Kendi kendinize yaptığınız sinirden dolayı oluşumda bulunan herkese şikayet açmışsınız. Oluşumun üyelerine bakıp teker teker herkese şikayet açıyorsun herhalde. Yapılan ihlallere de şikayet açacağız. Ben birliğimin R20'siyim ben ilhal yapmaz iken Black Pitons MC'in r19'u bizi sikeceğini belirtiyor  O:-)
1- Ben seni pmden de uyardım köpeğinle ilgili ama dinlemedin biz de şikayeti açtık köpeği durdurmak elinde iken sürekli düşürmesine devam ettirdiğin için bu kural ihlalidir
2- Ekran görüntüsünde edilen küfürün sizinle hiçbir alakası yok, isim de belirtilmemiş orada bizi ilgilendiren başka bir konu var, birliğini yada seni belirten bir ibare göremiyorum
3- Birliğinde bulunan herkes oyun kurallarını bilmiyorsa ve bizi mağdur ediyorsa şikayet açarım, açarız git birlik üyelerinle beraber kuralları baştan sona oku öyle birlik aç adamın emote de küfür ediyor kural da yok diyor ben kendisine kuralı kopyalayıp yapıştırıyorum :D diğer adamın dene komutu vermeden hatalı rol yapıyor emote vermeden car jack yapıyor :D OOC iş hayatım çok yoğun oyundan daha büyük dertlerim var istersen akşam 5te mesai bittikten sonra K:1124 uğrayın size emoteleri ve kuralları öğreteyim iyi oyunlar dilerim

#4 - 27.12.2024 14:46
Senin oluşumuna ait bir hakaret mi edildi de sen bizim oluşumumuza laf ediyorsun? Yetkililere bırakıyorum. Toxiclik yapmaya devam edebilirsin

#5 - 28.12.2024 11:26
Şahısın sizi katana ile düşürdüğüne dair bir kanıt göremedim, ortada bir ihlal bulunmuyor.