Merhaba, olanlar rol içerisinde gelişti. Köpeği zaten ikinizi işyerine kovalarken getirmiştim. Kovalarken yanımızdaydı. İşyerine girince içeri girdi, saldırma komutunu kullandığım için saldırıyordu. Bu olayın tam olarak nasıl bir ihlali var? 😄 Üstüne ekran görüntülerinde bize karşı OOC hakaret var. Yetkililerin bu görüntüleri es geçmemesini rica ediyorum. Kendi kendinize yaptığınız sinirden dolayı oluşumda bulunan herkese şikayet açmışsınız. Oluşumun üyelerine bakıp teker teker herkese şikayet açıyorsun herhalde. Yapılan ihlallere de şikayet açacağız. Ben birliğimin R20'siyim ben ilhal yapmaz iken Black Pitons MC'in r19'u bizi sikeceğini belirtiyor 
1- Ben seni pmden de uyardım köpeğinle ilgili ama dinlemedin biz de şikayeti açtık köpeği durdurmak elinde iken sürekli düşürmesine devam ettirdiğin için bu kural ihlalidir
2- Ekran görüntüsünde edilen küfürün sizinle hiçbir alakası yok, isim de belirtilmemiş orada bizi ilgilendiren başka bir konu var, birliğini yada seni belirten bir ibare göremiyorum
3- Birliğinde bulunan herkes oyun kurallarını bilmiyorsa ve bizi mağdur ediyorsa şikayet açarım, açarız git birlik üyelerinle beraber kuralları baştan sona oku öyle birlik aç adamın emote de küfür ediyor kural da yok diyor ben kendisine kuralı kopyalayıp yapıştırıyorum

diğer adamın dene komutu vermeden hatalı rol yapıyor emote vermeden car jack yapıyor

OOC iş hayatım çok yoğun oyundan daha büyük dertlerim var istersen akşam 5te mesai bittikten sonra K:1124 uğrayın size emoteleri ve kuralları öğreteyim iyi oyunlar dilerim