Konu: Fowy BPL/SPREAD  (Okunma sayısı 306 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2024 06:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  @fowy el patron

Olaya dahil olan şahit karakter adı: az çok hileden anlamayan bile anlar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A 30 merminin 27si gidiyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar

https://streamable.com/ooksmt

Ek açıklamalar(varsa): bpl sil.
« Son Düzenleme: 14.12.2024 17:30 creditcard »

#1 - 14.12.2024 13:20
Şikayet videosunu yenilersen ona göre savunma yazacağım.
« Son Düzenleme: 14.12.2024 13:57 fowy el patron »

#2 - 14.12.2024 17:32
Videoyu silem banlanmam, çoktan logladım link yenilendi.

#3 - 14.12.2024 19:05
Şimdi öncelikle videoyu ben kaldırmadım streamable iki gün sonra siliyormuş hesap açılıp yüklenmediği için, yedeklemen benimde işime geldi diğer şikayetimede bu linki ekleyeceğim.

Şimdi öncelikle canım kardeşim canın sıkılmış şikayetleri gezerken dur şunada şikayet açayım uğraştırayım dercesine şikayet açmışsın, BPL/SPREAD diye şikayet oluşturmuşsun yaptığın açıklamada mermimin hızlı bittiğini söylemişsin. Vice'ta AK-47'ler silindiği için başka bir sunucuda tekrar atış testi yapıyorum alta videoyu bırakacağım, videodada gördüğün gibi 1 saniyede sıkmaya başlıyorum 5 saniyeye kadar şarjör boşalıyor. Akşam başka bir arkadaşımdanda video isteyip tekrar buraya göndereceğim şikayeti inceleyecek adminde ak atış testini 5 saniye üzerinden videoya alarak değerlendirebilir. Dediğim gibi şikayeti açan arkadaş bile ne için açtığını bilmiyor Spread başlıklı açmış spreada dair bir savunması veya videoda bir şey yok. Akşam diğer videoda alta eklenecektir. Admin kararı sonuçlanabilir.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 14.12.2024 20:04 fowy el patron »

#4 - 15.12.2024 06:46
Şimdi öncelikle videoyu ben kaldırmadım streamable iki gün sonra siliyormuş hesap açılıp yüklenmediği için, yedeklemen benimde işime geldi diğer şikayetimede bu linki ekleyeceğim.

Şimdi öncelikle canım kardeşim canın sıkılmış şikayetleri gezerken dur şunada şikayet açayım uğraştırayım dercesine şikayet açmışsın, BPL/SPREAD diye şikayet oluşturmuşsun yaptığın açıklamada mermimin hızlı bittiğini söylemişsin. Vice'ta AK-47'ler silindiği için başka bir sunucuda tekrar atış testi yapıyorum alta videoyu bırakacağım, videodada gördüğün gibi 1 saniyede sıkmaya başlıyorum 5 saniyeye kadar şarjör boşalıyor. Akşam başka bir arkadaşımdanda video isteyip tekrar buraya göndereceğim şikayeti inceleyecek adminde ak atış testini 5 saniye üzerinden videoya alarak değerlendirebilir. Dediğim gibi şikayeti açan arkadaş bile ne için açtığını bilmiyor Spread başlıklı açmış spreada dair bir savunması veya videoda bir şey yok. Akşam diğer videoda alta eklenecektir. Admin kararı sonuçlanabilir.

videodaki hız normal değil.

#5 - 15.12.2024 12:01

videodaki hız normal değil.

Şikayetle bir alakan varmı dostum? Yoksa yorum yapma buraya. Şikayeti inceleyecek adminde video kaydına alıp 5 saniyede şarjörün bittiğini görebilir.

#6 - 15.12.2024 13:13
Suçlamaları tam devirebilmek adına sıfır bir gta dosyası kurup tekrardan video kaydına aldım, yine sonuç aynı. Şikayeti inceleyecek yetkilide sıfır bir gta dosyasında tekrar deneyip videomu karşılaştırabilir. Herhangi bir hızlı sıkma gibi bir durum yok bunlar tamamen insan üstüne atılabilecek yüz kızartıcı suçlar. Tarafımca daha fazla bir yanıt gelmeyecek sonuçlanabilir.

#7 - 25.12.2024 11:56
Savunma geçerli.