Konu: Morton Alvarez - GBİ + Brawl - [21.12.2024]  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2024 18:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Morton Alvarez - @mertqk4498

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mateo Calero / @shaz4m12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
14.1. Brawl: İki taraf arasında fiziksel silahlarla (yumruk, sopa, bıçak, vb.) gerçekleşen rollerdir. Anlaşmalı veya olağan bir şekilde gelişebilir.
Anlaşmasız yapılan brawl için sunucu kurallarında belirtilen saldırı ve savunma kuralları geçerlidir. Yaralı süresi, saldırı için emote verme vb. hususlara dikkat edilmelidir.
Anlaşmalı brawl rolleri her iki tarafın anlaşıp bir noktada toplanmasıyla gerçekleşir. Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır.
Brawl esnasında ölen kişiler 4 saat tekrar brawl rolüne, 8 saat tekrar çatışma rolüne girişemezler.

Güvenli Bölgeler
Sunucu içerisinde sistemsel olarak belirtilmiş alanlar (köşede Güvenli Bölge ibaresi olan) ve listelenmiş yerler güvenli bölge olarak tanımlanır. Bu bölgelerde karşılıklı anlaşılmış olsa bile hiçbir şekilde illegal rol gerçekleştirilemez, agresif rollere yönelik kışkırtıcı roller yapılamaz.

Bu kural yetkililer tarafından istisnai durumlar için esnetilebilir.

Sistemsel oyunda işaretli alanlar dışındaki güvenli bölgeler aşağıda verilmiştir:
Hapishaneler: Anlaşmalı dahi kavga başlatılamaz, gardiyanların rolsel varlığı göz önünde bulundurularak rol yapılmalıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Biz arkadaşımla beraber hapis süremizin bitmesini bekliyorduk. Bu sırada arkadaşım afk atmıştı. Ben de alt tab atmıştım, on beş dakika kalınca oyuna döneyim dedim. Döndüğüm sırada bu arkadaş hapise atılmış, arkadaşıma saldırmaya başladı. Arkadaşımı afk olduğu sırada düşürdü, ardından bana saldırdı. Bu rollerin hiçbiri için gerekçe bulunmuyor. Rolü sergilerken emote da kullanmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 21.12.2024 19:06
İyi akşamlar, şahitliğimi onaylıyorum maalesef elimde herhangi bir kanıt yok fakat arkadaş ikimizi devamlı olarak düşürmeye devam etti kendisini tanımıyoruz amacı herhalde troll.

#2 - 22.12.2024 03:05
@mertqk4498 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#3 - 22.12.2024 03:16

Selamlar ilk once ben normalde rolerde fln boyle birsey yapmiyorum hapisanede oldugumu icin orada boyle kural yoktur zannediyodum kusara bakmayin server'e yeni basladim bi seferlik afederseniz sevinirim tesekur ederim

#4 - 22.12.2024 13:39
Dostum sence hapishanede 1 veya 2 kere değil sürekli durmadan birini yaklaşık 6 defa yumruklayarak düşürmenin bir kuralı olabilir mi? Bunu senin gibi olgun bir insan düşünebilir bence,atıyorum hapiste bir kavga çıksa ve beni dövüp düşürsen tamam ama ortada birşey yokken yaklaşık 6 defa düşürmenin bir mantığı yok.

#5 - 23.12.2024 12:46
Şahıs bir seferliğine uyarılacak, devamı taktirde daha ağır yaptırımlar uygulanacak.