0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.Örnekler:- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak **********************************************************************************
dostum benim, bana böyle bir durumda koşamayacağımı söylemişsin. bende koşarım demişim, yaptığımı söylememişim. bu kadar içerlenmene de gerek yoktu, olay anına dair ss'in yoksa ceza almayacağımı da biliyorsun. iyi forumlar
Alıntı yapılan: vynexia - 14.12.2024 01:04dostum benim, bana böyle bir durumda koşamayacağımı söylemişsin. bende koşarım demişim, yaptığımı söylememişim. bu kadar içerlenmene de gerek yoktu, olay anına dair ss'in yoksa ceza almayacağımı da biliyorsun. iyi forumlar Yaptığın ihlalin arkasında duramayacak mısın?
@Apollon Durumdan haberdar, şikayeti tekrarlamamı onayladı, ekleme sağlayacağım."Birbirlerine bıçak saplamakla meşguller" aynı zamanda durumu kabul edeceğini planlamıştım, şahit ileteceğim.