Konu: Laelim_Polk ihlal  (Okunma sayısı 75 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2024 00:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Laelim_Polk/ @vynexia

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.15.00/ 13.12.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Eksik yaralı rolü.

Alıntı
3.3. Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Örnekler:
- Kalabalık bir yerde veya sokağın ortasında silah çekmek
- Kendisine silah doğrulturken birden koşmaya başlamak veya silah çekmeye çalışmak
   **********************************************************************************

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, iyi forumlar. Arkadaş IC hiyerarşi rollerine bağlı kalmayıp bıçak çekip ona saplamama rağmen üstüme koşuşturup beni bıçakla darp ediyor. Yaralı kural ihlali'de görülebilir. Detaylı kanıtlar ise chatloglarda gözükebilir, "birbirlerine bıçak takıyorlar" gibi söylemler var sohbette, belirlenebilir.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/9d5u3do  "içeride çevirir" https://hizliresim.com/1w7xqzl Pm üstünden itiraf ediyor.

Ek açıklamalar(varsa): Bıçak vücudun hangi bölesinde olursa olsun, karakter oturma pozisyonundaydı, sağ bileğine geldiğini hesaplarsak çevirilen bir bıçakta karakterin hareket potansiyeli kalmayacaktır, karakter acı çekecektir, durum sonrasında rollerine yaralı rolü yapmadan devam eden karakter eksik ve hatalı rolüne rağmen "böyle adam ederler" ifadesini kullanmıştır. En ağır cezalandırma talebim, iyi forumlar.

#1 - 14.12.2024 01:04
dostum benim, bana böyle bir durumda koşamayacağımı söylemişsin. bende koşarım demişim, yaptığımı söylememişim. bu kadar içerlenmene de gerek yoktu, olay anına dair ss'in yoksa ceza almayacağımı da biliyorsun. iyi forumlar 

#2 - 14.12.2024 01:05
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=166437.msg1258085#new

aynı şikayeti 2 kere üst üste açmış, komik duruma düşüyorsun

#3 - 14.12.2024 01:06
dostum benim, bana böyle bir durumda koşamayacağımı söylemişsin. bende koşarım demişim, yaptığımı söylememişim. bu kadar içerlenmene de gerek yoktu, olay anına dair ss'in yoksa ceza almayacağımı da biliyorsun. iyi forumlar
Yaptığın ihlalin arkasında duramayacak mısın?

#4 - 14.12.2024 01:08
Yaptığın ihlalin arkasında duramayacak mısın?

ben buraya bir şeylerin arkasında durmak için değil savunmamı yapmak için yazıyorum, savunmamı yapar geçerim.

#5 - 14.12.2024 01:09
@Apollon Durumdan haberdar, şikayeti tekrarlamamı onayladı, ekleme sağlayacağım.
"Birbirlerine bıçak saplamakla meşguller" aynı zamanda durumu kabul edeceğini planlamıştım, şahit ileteceğim.
Dürüstlüğünü korumanı rica ediyorum, olay yerindeki şahitlere dönüt geçiyorum. Extra süre talebim, şikayetten şahit iletisi gelmeden sonlandırılması ricam.
« Son Düzenleme: 14.12.2024 01:11 Furkans2 »

#6 - 14.12.2024 01:11
@Apollon Durumdan haberdar, şikayeti tekrarlamamı onayladı, ekleme sağlayacağım.
"Birbirlerine bıçak saplamakla meşguller" aynı zamanda durumu kabul edeceğini planlamıştım, şahit ileteceğim.

kanıt eklersen savunmamı yazarım, şahit (?) eklersen savunmamı yine yazarım. onun dışında başka ileti gelmeyecek iyi geceler

#7 - 14.12.2024 01:16
Şikayeti Rica üzere geri çekiyorum, K/A

#8 - 14.12.2024 01:44
K&A