Karşı taraf, olay sırasında emote attığını iddia etmiş olsa da bu durum benim elimdeki kanıtlarla çelişmektedir. Kendilerine silah doğrulttuğumda veya durmaları için uyarıda bulunduğumda, herhangi bir emote veya role uygun bir tepki sergilemediklerine dair elimde yeterli kanıt bulunmaktadır.
Tarafların, benim kumarhanemi izinsiz bir şekilde işletmekte oldukları açıktır. Bu iddiamı destekleyen ekran görüntüsü kanıtlarını da aşağıda paylaşıyorum. Bu durum, yalnızca sözlü bir iddiadan ibaret değildir ve somut delillerle ispatlanmıştır.
Olay sırasında, karşı tarafın rol esnasında sistemsel olarak "Q" komutunu kullanarak aktif rolden kaçındığına tanık oldum. Karşı tarafın arkadaşı, sistemsel bir şekilde yaralı duruma düşürüldükten sonra "Q" komutuyla rolden çıkarak ihlal yapmıştır. Bu, "Refuse-RP" ve "Powergaming" kurallarının ihlali olarak değerlendirilmelidir.
Karşı taraf, benim tarafımdan mekandan çıkmaması konusunda uyarılmış olmasına rağmen koşarak dışarı çıkmaya çalışmıştır.
İlk ekran görüntüsünde karşı tarafın henüz kaçma eylemine başlamadığı görülebilir. Ancak sonraki süreçte, mekandan hızla uzaklaşmaya çalıştığı açıkça tespit edilmiştir.
Bu noktada, benim karakterim kendisini takip etmiş ve sistemsel olarak yaralı duruma düşürmüştür. Olay, tamamen role uygun şekilde ilerlemiştir.