Konu: Sante Walter PG  (Okunma sayısı 94 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 20:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sante Walker @diablotularz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Nick Anderson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.12.2024 19:00 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming

Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi tutuklama süresinde kaçmaya çalıştığı için beanbag ile müdahale edildi, beanbag etkisinden kalktı ve taser yedi, taser etkisinden de kalkıp araç ile kaçmaya başladı. SMB gişelerinde yan yoldan karşı yola uçuş sergiledi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.12.2024 20:29
Şahitliğimi ve videonun bana ait olduğunu onaylıyorum.

#2 - 08.12.2024 20:50
@diablotularz 24 saat içerisinde savunma yapın.

#3 - 08.12.2024 22:28
@diablotularz 24 saat içerisinde savunma yapın.

Savunma gelmeyecek, yıllardır uçuyoruz ordan. Polis olduğu için Powergaming kapsamına girmiş herhalde :D

Tarafımca daha fazla yazı gelmeyecek, bilginize. Savunmam budur, Powergaming olduğunu bilmiyordum, özür dilerim.

#4 - 09.12.2024 00:20
Verilen emotelere rağmen uygunsuz rol sergilendiği ve yetersiz savunmadan dolayı @diablotularz ceza alacak.