Konu: Deonte Jamarion  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2024 16:56

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Deonte Jamarion / @Streetgangs

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Derard Walls / @hoesallaround

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: screenshot

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Kolluk kuvvetleri ile girdiğiniz rollerde aleyhinize gelişen durumlarda (silahlı çatışma, direnme gösterme, kaçma), sunucudan 15 dakika boyunca çıkış sağlayamazsınız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın silahlı bir şekilde yaralı konumuna düştüğünü görünce polis çağırma gereği duydum. Gelen polis ekiplerini gördükten sonra silahını kaybetmemek için oyundan çıkış sağladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şikâyeti gördükten sonra silahını silinmesin diye bir başkasına aktarabilir. Kontrol edilsin.

#1 - 02.12.2024 19:50
@Streetgangs 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 02.12.2024 20:07
sahitligimi onaylıyorum

#3 - 02.12.2024 21:04
Relog attım 5 dakika dolmadan girşi yaptığım için sıkıtnı yok biraderim oyun buga girdi relog attım ama sonuçta 5 dakika geçmeden girdim değilmi? iyi forumlar dilerim
« Son Düzenleme: 02.12.2024 21:15 Streetgangs »

#4 - 02.12.2024 22:00
Polisler olay yerine intikal ettiği anda direkt olarak oyundan çıkış sağladın ve oradan gittiklerine arkadaşının seste verdiği bilgiler sayesinde emin oldun. Daha sonra oyuna tekrar girip yaralı sürenin bitmesini bekledin, ayağa kalkar kalkmaz sanki hiçbir şey yokmuş gibi koşarak uzaklaştın. Mesele burada "beş dakika geçmeden oyuna yeniden girmen" değil, aktif bir polis rolü ortasında oyundan çıkamazsın. Arkadaş yeni başlamış herhalde sunucuya, böyle temel ve kalıplaşmış kuralları bilmemesi garip geldi. 😂
« Son Düzenleme: 02.12.2024 22:34 keep killing »

#5 - 02.12.2024 23:55
Savunma yeterli görülmedi, polisler geldiği esnada oyundan çıkış sağlamışsınız cezalandırılacaksınız.