Konu: Leonard Green - DM  (Okunma sayısı 169 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2024 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonard Green - @Mea

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.12.2024 - 23.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamün aleyküm valla Idlewood tarafı falan takılıyorduk derken sebepsiz yere Leonard Green adlı karakter tarafından düşürüldüm sebebini bilmiyorum varsa bir sebebi buraya belirtsin merak ediyorum ben de, bunun üstüne bir de saçma sapan roller çevirdiler yok kafasını kesin falan o da yetmezmiş gibi yaralı olmama rağmen "kalk git, hadi siktir git" gibi roller çevirdiler yaralıyken nasıl kalkıp gideyim? hepsinin üstünde silah, birisi bisiklete binmiş üstünde keleşle geziyor vallahi dixseptin birliği bile bu kadar dm arayışındaysa yazıklar olsun  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/qmlgwi4 , https://hizliresim.com/i4m24ct

Ek açıklamalar(varsa): yok.

#1 - 02.12.2024 02:06
 @Mea 24 saat içinde bir savunma girin.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#2 - 02.12.2024 16:32
Çok fazla yoruma gerek yok. Arkadaş şikayetini iletirken toxic bir şekilde yazı kullandığı için ceza almasını talep ediyorum.

Yolladığım sste gördüğünüz gibi arkadaş hood'a geldiği gibi caps lock açarak bölgemde olan birisiyle dalga geçmeye başlıyor. Aldığı cezalara bakarsanız bu karakteriyle öncesinde çok kez Trolling'ten cezada almış. Vurulduktan sonrada hiçbir şey olmamış gibi "Beni niye vurdun sen şimdi?" yazmış. Ayriyetten o yazısından sonra seni PD'ye şikayet edeceğim, silahın alınacak. Farzad babanın gücünü göreceksiniz şeklinde kelimelerde kullanıyordu. Bu arkadaş üçüncü karakterindeyken savaş zamanımızda gelip IC chatten GUXWAY SIKMA ADAMLARA! GUXWAY BURADA! diye bağıran birisi. Yaptığı hareketleride daha önceden bildiğim için rol zevkimizi daha fazla bozmaması adına direkt olarak DM atarak göndermeyi uygun gördüm. Alt tarafta "Tehlikeli bölge" yazıyor, neden vurulduğunu yaralıyken ahkam kesmek yerine tedavi olduktan sonra normal bir şekilde konuşmaya gelerekte sorabilirdin. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 02.12.2024 16:34 Mea »

#3 - 02.12.2024 17:59
Şikayeti iletirken toxic yazı mı kullandım lmao.. (?) attığın sste sadece Tatiana Zharkov'un çantasıyla alay ediyorum Tatiana karakteriyle hiçbir bağınız yokken ne bu namus bekçiliği? :))) daha fazla bir şey yazma bence dostum. Objektif bir şekilde şikayet sonuçlanırsa sevinirim önceki cezalarımdan vs. bahsetmiş arkadaş her yaptığım role ceza kayıtlarımı yıkamazsınız ben sizin DM kayıtlarınızdan bahsediyor muyum? Benim en azından trollden ceza kaydım var senin DM, Troll, PD rolünde /q, Refuse, Toxiclik, Forum ihlalleri ve saymadıklarım. Benden aşağı kalır yanın yok dostum, Hz. Ömer ne demiş? "Başkasını düzeltmek istiyorsan, önce kendini düzelt."

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 02.12.2024 19:09
Şikayeti iletirken toxic yazı mı kullandım lmao.. (?) attığın sste sadece Tatiana Zharkov'un çantasıyla alay ediyorum Tatiana karakteriyle hiçbir bağınız yokken ne bu namus bekçiliği? :))) daha fazla bir şey yazma bence dostum. Objektif bir şekilde şikayet sonuçlanırsa sevinirim önceki cezalarımdan vs. bahsetmiş arkadaş her yaptığım role ceza kayıtlarımı yıkamazsınız ben sizin DM kayıtlarınızdan bahsediyor muyum? Benim en azından trollden ceza kaydım var senin DM, Troll, PD rolünde /q, Refuse, Toxiclik, Forum ihlalleri ve saymadıklarım. Benden aşağı kalır yanın yok dostum, Hz. Ömer ne demiş? "Başkasını düzeltmek istiyorsan, önce kendini düzelt."

tamamdır

#5 - 02.12.2024 19:46
Çantasına laf etti diye ateş etme lüksünüz bulunmuyor, Leonard_Green karakteri "Deathmatching" ihlalinden cezalandırılacak.