Konu: Jayden_DeShawn / Noob DM  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2024 23:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @kill4you Jayden_DeShawn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM / Emote İhlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiye emotemi verip saldırıyorum, ardından emote atmayıp bana saldırmaya başlıyor daha sonrasında şikayet şablonu kopyalamak için alta gidiyorum ve geldiğimde daha yeni emote atarak beni bayıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): /hasarlarda zaman 1 dakika ileride gözüküyor istenilirse daha detaylı bir kanıtı video aracılığı ile atarım.

#1 - 27.11.2024 23:55
Zaman kayması arkadaş bana emotesiz vuruken alta gittiğim için olmuşta olabilir istek üzerine daha detaylı bir şekilde kanıtı atacağım.

#2 - 28.11.2024 00:07
Merhaba, bildiğim üzere birisi bana emote vererek ansızın saldırdığında rol başlamış oluyor ve kendimi savunmak için emote verme zorunluluğum yok. Zaten biri bana saldırdığında ona karşılık vermek için emote yazana kadar ölürüm saçma olurdu. Savunmam bu kadar.

#3 - 28.11.2024 00:55
Merhaba, bildiğim üzere birisi bana emote vererek ansızın saldırdığında rol başlamış oluyor ve kendimi savunmak için emote verme zorunluluğum yok. Zaten biri bana saldırdığında ona karşılık vermek için emote yazana kadar ölürüm saçma olurdu. Savunmam bu kadar.
Eğer ki böyle bir zorunluluğumuz yok ise https://www.vice-rp.com/forum/oyuncu-sikayetleri-arsiv-140/izinsiz-pm-emotesiz-ates-rk-ihlali-thoronto-santiago_paez/msg1245654/#msg1245654 bu şikayetten neden jail yedim?

#4 - 28.11.2024 01:02
Dostum referans verdiğin şikayetle bir bağlantı göremedim bu olayın. Ben yıllardır çeşitli sunucularda oynadım. Hepsinde şaşmaz bir gerçek olarak  karşı taraf size saldırdığında karşılık emote vermenize gerek yok. Tüm rollerimi böyle şekillendirdim ve hiç bir ceza almadım bugüne kadar. Üst yorumda belirttim mantıklı düşünürsek sen bana aktif bir şekilde yumruk atarken emote yazmaya çalışırsam muhtemelen ölürüm ve çok gereksiz olurdu.

#5 - 28.11.2024 01:05
Şöyle ufak bir araştırma yaparsan zaten sunucuda bunun serbest olduğunu görebilirdin. Görsel atıyorum turuncu kesiti okuyabilirsin.
Kurallar: GösterGizle

Direkt sunucunun kendi kurallarının yazdığı kısımdan alıntıladım buradan kontrol edebilirsin.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0

#6 - 28.11.2024 01:21
Kişi ile ooc konuştuk. Beraber politikaları tekrar edip incelediğimizde şikayeti geri çekme kararı aldık şikayet arşiv.

K&A

#7 - 28.11.2024 11:09
K&A