Konu: improved deagle  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.11.2024 01:54
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ahmet0163 Diepold Wallner
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi videoda hit attıktan sonra direk olarak aim bırakıyor ve kayarak kendi sağına doğru gidiyor. Normalde cross küçüldükten sonra aim bırakınca hızlı bir şekilde sağa gidebilir ancak kişi hit attıktan sonra direk olarak kayıyor. Cross'u en büyük haldeyken aim almayı bırakıyor yani. Bu yüzden Improved Deagle kullandığı ortada.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.11.2024 17:40
Burada improved felan yok arkadaş bana hit atamıyor sıktığımda sampın gecikmeli olmasından dolayı animasyon iptali olmuş gibi gözüküyor.
Gördüğünüz gibi zaten silahı doğrultarak sağa doğru gidiyorum animasyon iptali felanda olmamış.

#2 - 22.11.2024 18:31
Burada improved felan yok arkadaş bana hit atamıyor sıktığımda sampın gecikmeli olmasından dolayı animasyon iptali olmuş gibi gözüküyor.
Gördüğünüz gibi zaten silahı doğrultarak sağa doğru gidiyorum animasyon iptali felanda olmamış.

ateş ettiğin gibi improved'dan dolayı rahatça anim bozup kayıyorsun, hile kullandığını kabul etmek yerine yönetimi kandırmaya çalışman acınası  :garip:

#3 - 22.11.2024 20:15

ateş ettiğin gibi improved'dan dolayı rahatça anim bozup kayıyorsun, hile kullandığını kabul etmek yerine yönetimi kandırmaya çalışman acınası  :garip:
biraz rahat kal kanka hileni sil öyle gel  8) 8) 8) 8) 8) :rose: :rose:

#4 - 22.11.2024 20:25
İki tarafında eli kolu tutmuyor

#5 - 22.11.2024 20:55

biraz rahat kal kanka hileni sil öyle gel  8) 8) 8) 8) 8) :rose: :rose:

dün gece 10 kişi 5 kişiye düşünce forumda aglamalar baslamıs gibi  ::) bu şikayeti aglama duvarına cevirmenize gerek yok. birlik içerisinde hile kullanan biri varsa şikayet oluşturabilirsin.

#6 - 23.11.2024 15:33
Savunma gelmiş, şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 08.12.2024 19:39
.

#8 - 24.12.2024 12:59
Kanıt yetersiz.