Konu: kavion jenkins  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.11.2024 18:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kavion Jenkins - @Stayrexx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.11.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming - metagaming - pd rolünde q

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Polis araçlarının arka koltuklarında kapı içeriden açılamaz, fakat ne hikmetse arkadaş bir anda araçtan iniyor ve arkadaşları bize sıkmaya başlıyorlar. Sonrasında bir anda bölgeden kaçıp /q atıyor.
Oyun içerisinde kendisinin başkaları ile hiç konuşması dönmedi. Kendisinin durduk yere bir anda araçtan inmesi ve diğerlerinin de o anda bize sıkması bana metagaming yaptıklarını düşündürdü. Polis ekipleri ayrıldıktan hemen sonra tekrardan oyuna girdi, bu sayede jailden kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/jvwjnl

Ek açıklamalar(varsa):  Kendisini normalde 400 dakika ic jail alacaktı, ağır bir yaptırım uygulanmasını talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 21.11.2024 18:58 dişli bir rakip gösterin bana »

#1 - 21.11.2024 19:06
orada ateş açan kişilerden biri olarak meta durumuna ufak bir not geçeyim.

hood bölgemizdesiniz. size ateş açılmadan orada bizden birisini tutuklayıp gideceğinizi düşünmemişsinizdir herhalde. orada size ilk atış Kavion araçtan indiğinde gelmiyor, ben öncesinde kuşluk merdivenlerinde olan birisine zaten ateş açmıştım. arkadaşımda benden 3-4 saniye sonra size ateş açıyor. ortada herhangi bir meta yok, discord sunucumuzda sesli bir oda bile bulunmuyor.

#2 - 22.11.2024 00:35
@Stayrexx 24 saat içinde savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 25.11.2024 11:29
Şahıs cezalandırılacak.