Konu: Tyson Deshawn — fullgodmode.cs  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2024 11:32
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyson Deshawn / @hash
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4 Aralık 2024. 18:37.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu dikkatlice izlerseniz, Tyson Deshawn karakterinin Rashid Gillard'ın yaptığı altı (6) Desert Eagle atışına rağmen canının hiç azalmadığını fark edeceksiniz. Mermi izleri ve çıkan kan, atışların isabetli olduğunu açıkça gösteriyor. Uyuşturucu veya dayanıklılık sistemi bahaneleriyle yalan söylemesine gerek yok; durum ortada. Arkadaşın g+1 kombinasyonuyla devreye soktuğu cleo her türlü belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): 😂😂😂

#1 - 08.12.2024 17:02
 ::) ::) ::)
« Son Düzenleme: 08.12.2024 17:05 eXods »

#2 - 08.12.2024 17:14
Videoda görüldüğünün aksine bug yapıp yerin altında koşuyorum, fark ettiyseniz bunny yapan Rashid'den bile hızlı koşuyorum, mermi bu yüzden işlemiyordu benim ekranımda havaya sıkıyordu. Zaten rol olmayan bir ortamda kendi aramızda şakalaşıyorduk fark ettiğiniz gibi, Biri şikayet edecekse bu Rashid olmadı, onun ekranından bir video yayınlanmalı, arkadaş kuyruk acısını böyle boş şikayetlerle atıyor demek.  :D

#3 - 08.12.2024 17:42
Ortada rol falan yoktu, zaten kendisi pek rolcü bir arkadaş değil. Birlikte eğlendiği adamım açığını arayıp şikayet açmış... :DD

#4 - 08.12.2024 18:08
F4 unfreeze.cs güzelmis : )

#5 - 08.12.2024 18:10
Videonun sahibi arkadaş sunucudan yasaklandı.

Tyson karakteri God kullanımı sebebiyle oyundan yasaklanacak.