@LegitimuZ 24 saat içerisinde savunmanızı buradan iletin.
Birlik yetkilisi olarak @Merh0 , birkaç cümleyle olayı aydınlatmak için siz de savunmanızı yazın.
Öncelikle belirtmek isterim ki bu olayla doğrudan bir ilgim yoktur; amacım sadece durumun doğru bir şekilde yönetilmesi adına bilgilendirme yapmaktır. Şikayet konusu olan rol ihlalleri bana bildirildiğinde, birlik oyuncum Gabriel_Tyson karakterine gerekli uyarıları yaptım ve rol kurallarına uymasını, doğru bir şekilde devam etmesini sağlamak için kendisine olay yerinden ayrılmasını söyledim. Ayrıca, Alina_Malkova’ya da özel mesaj yoluyla bilgilendirmede bulundum. Kendisiyle herhangi bir samimiyetim olmamasına rağmen, bana ilettiği durum karşısında bu bilgiyi paylaşma gereği duydum.
Birlik oyuncumun tarafıma belirttiği açıklamaya göre, yaşanan olayda çatışma esnasında ciddi bir dezavantaj yaşayıp değerli eşyalarını kaybettiği bir durumla karşılaşmış. Bu süreçte NC kullanarak tepki göstermiş olduğunu dile getirdi ve bunun uygunsuz bir hareket olduğunu kabul ederek pişman olduğunu da belirtti. Alina_Malkova ise bu yaşananları NC kullanımının yanı sıra karakter değiştirme niyetiyle ilgili de yorumlayarak, şikayet açacağını ifade etti.
Sonuç olarak, yaşanan bu olaylarda sadece bilgilendirme amacıyla yer aldığımı, olayın çözümü için elimden geleni yaptığımı tekrar belirtmek isterim. Birlik oyuncularımın rol kurallarına uygun hareket etmeleri konusunda daima uyarılarda bulunmaya ve yol göstermeye devam edeceğim.
Ayrıca dün gece saatlerin'de "Hotline" gerçekleşirken "Gabriel_Tyson" karakteri bir hile tarafından vurulup çatıdan aşağıya düştü, buna rağmen rolünü sergiledi ve yaptı. Birlik oyuncum ihlal yapsaydı en baştan yapardı fakat, oyundan soğduğu için, böyle bir işe kalkışmış ve ona hak veriyorum, fakat yaptığı şey doğru değil. NC attıkdan sonra 2-dakika geçmeden haberim oldu, sıklıkla forumu ve birlik chat'ini kontrol eden kişiyim. Buna bağlı, olarakta Alina_Malkova'ya bildirdim tekrardan NC atmasını söyledim birlik oyuncum NC attıcaktı ve geri gelicekti fakat, bunu Alina_Malkova kabul etmedi. Bakın birlik oyuncum soğmuş durumda ve 1.5 gün bekletilmiş mal varlığı gitmiş durumda evet onada hak veriyorum fakat yaptığı bir ihlal ve hatasının farkında onun adına özür diliyorum ve kendisi pişmanlık duygusunda.
@Justice