Konu: Rahipcan yasaklı cleo  (Okunma sayısı 231 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.11.2024 17:46
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Rahipcann
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin kendi ss'inde yasaklı cleo olan bullettracer.cs kullandığı görülüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):NC atmış önceki karakterine ait bi ss
« Son Düzenleme: 06.11.2024 17:48 Galara »

#1 - 06.11.2024 19:34
benim böyle bir karakterim bile yok birader,  ama karakteri sorgulatıp @aliportal isminde bir foruma eriştim. Bu Ellie_Arrabal karakteri ona ait. Birliğine açılmış bir şikayetim olduğundan kaynaklı bu kadar hırs yapmana gerek yok  :D
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=23003

#2 - 06.11.2024 22:49
benim böyle bir karakterim bile yok birader,  ama karakteri sorgulatıp @aliportal isminde bir foruma eriştim. Bu Ellie_Arrabal karakteri ona ait. Birliğine açılmış bir şikayetim olduğundan kaynaklı bu kadar hırs yapmana gerek yok  :D
Sana bi kinim olamaz elimin altında rol yapıyordun bu kafalardan çıkmalısın, ayrıca açtığın şikayetle sadece kendini rezil etmişsin gülünç bi durum. Asıl konuya gelelim SS elime ulaştı ismin verildi bende şikayet açtım, aliportal senin multi hesabınmış zaten ondan dolayı rahipcan demişlerdir bu şekilde yani bilemiyorum artık.

#3 - 07.11.2024 00:09
Sana bi kinim olamaz elimin altında rol yapıyordun bu kafalardan çıkmalısın, ayrıca açtığın şikayetle sadece kendini rezil etmişsin gülünç bi durum. Asıl konuya gelelim SS elime ulaştı ismin verildi bende şikayet açtım, aliportal senin multi hesabınmış zaten ondan dolayı rahipcan demişlerdir bu şekilde yani bilemiyorum artık.
bilemem artık, benim öyle bir karakterim olmadı çünkü. Birliğinde rol yapmadım demiyorum, senin garip egonu kırmalısın önce. Neyse, boşu boşuna eskiyi açıp kirliliğe gerek yok zaten. Karar yönetimin

#4 - 08.12.2024 19:38
 [24/11/2024, 01:56] Timothy_WiIlams adlı karakter Richard_Lombardi isimli yetkili tarafından Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.
 [08/12/2024, 18:36] Kylie_Jennings adlı karakter JamaI_Butcher isimli yetkili tarafından GOD sebebi ile yasaklandı.
 [08/12/2024, 18:40] Agata_Klein adlı karakter JamaI_Butcher isimli yetkili tarafından Forum Ban sebebi ile yasaklandı.