Yanıt vermemekle beraber sadece gülerek geçiyorum, güzel değişiklikler yapılmış. Anlaşılıyor ki uzun süreler boyunca sunucuda kendisinden küçük yaşlı insanları tabiriyle köle haline getiren bir insana ve rol abiliği yapan bir insana bu yakışıyor. Yaşlılığına vurup fazla laf söylemek istemiyorum, unutkanlığı olduğu açıkçasına belli.
Önceki şikayet hakkında silinen yazıyı tekrar atayım:
Öncelikle canı istediği zaman oyuna girmek kısmından başlamak isterim, son 3-4 gün içerisinde sadece göz atmak üzere burada bulunuyorum ve geri dönmek gibi bir hevesim de yok zaten. Civarımdaki herkesin bu ortamlardan ilişkiyi kestiğimi bildiğini umuyorum. Yaklaşık 1 yıla yakın süredir rol yaptığım birlikte ve bu zamana kadar başarılı şekilde devam edebildiğim birlikte Soldier veya Capo gibi rol yaptığım söylenmiş. Bahsi geçen 1 yıl içerisinde Valachi birliğinin en aktif oyuncuları arasında bulunmaya özen gösterdim ve rollerimi buna esas olarak ilerlettim. Kurallar aksinde veyahut rolleri baltalayacak hareketlerde bulunsaydım birliğin içerisindeki yetkili kişilerin ( Manifesto, Ballentine, Breackner, Behzatc vs. ) beni birlikten hemen şutlayabileceklerine adım gibi eminim. Fakat birlikte tutunmayı başarıp devamını getiren oyuncular arasına girdim. Birlikte 1.5 aydır bulunan şahsiyetin bana karşı bu lafları söylemesi daha kötü bir durum.
Başka bir konuya gelelim her karakter belli bir karakter gelişimi ister ve bu gelişim doğrultusunda ilerler. Karakterin 1 yıllık bir süreç içerisinde ne tür şeyler gördüğüne dayanırsak bu şekilde bir tavır almasını normal karşılayabiliriz. Üstencelik Valachi'ye çalışıyorsa daha farklı bir hal alır. Genel olarak kitlenin veya beni tanıyan insanların rol yapma anlayışımı bildiğini düşünüyorum, şu vakte kadar hiçbir şekilde "dokunulmaz" tabiriyle rol yaptığıma şahit olunmamıştır. Olayın başından itibaren David Wood gözüyle izleyelim.
Bir numara sizi arıyor numarayı tanımıyorsunuz ve işiniz icabı numarayı açmayıp yüzüne kapatıyorsunuz. Sadece bir mesj çekip kim olduğunu soruyorsunuz. Karşınızdaki şahıs normal şekilde x kişisinden buldum demek yerine size farklı cevaplar veriyor ve şüphe çekiyor. Sonrasında bir mekanda otururken bu şahıs şans eseri size denk geliyor ve mekanda sana mesaj atan bendim gibi bir tabirde bulunuyor. Bahsi geçen mekan ss'inde "Bu karara nereden vardın?" tabiri de arayan kişinin kim olduğunu bilmemesi (ooc olarak meta yapılmaması) anlamına geliyor. Sonrasında Lombardi'den bahsediyor ve "Bir problem mi var?" , "Tekrar benimle taşak geçme, right?" tabiri cümleler kullanılmış. Bu kadar deneyim sahibi ve mobster bir karakterin normalde o tabirden sonra karşısındaki kişiye saldıracağını hepimiz biliriz. Fakat ben ooc olarak dostlara bir zarar vermemek amacıyla uzaklaşmaya çalışıyorum.
Sıra gelelim bahsi geçen emote mevzusuna, emote mevzusunda karşısındaki kişiyi küçük düşerecek bir tabirde bulunulmamış ve tabiriyle sadece bu herifte bana bulaşacak göt var mı diye bir süzüp karakter ilerlemiş zaten. Rol bilgime ve İta-Ame bilgime dayanan cümleler kuran şahsın geçmişini bilen oyuncuların yorumuna bırakıyorum. Karakteri tanıyor olsa veyahut bazı mesajları alabiliyor olsa gay rolü yapmadığımı biliyor olurdu bence.
Peki tekrar karakter açısına dönelim. Sokağına tekrar dönüyorsun ve normalce desk önündesin, bahsi geçen Calisto karakteriyle muhattap olmak istemiyorsun fakat kendisi halen daha zorla üstüne geliyor. (Rol ortasında çilek yemek dm karşıtı olduğunun bir kanıtı

) Geçiştirme cümlelerin olaydan uzak kalmak istediğinin ayrı bir kanıtı. Fakat artık sana "küçük adam" lakabını takmaya başlamış ve dalga geçer bir konuşması var. Bu haldeyken bile sadece heriften uzaklaşırken cıks yapıp ettiği küfre karşılık olarak bir boka yaramazsın cümlesini kuruyorsun. Sonuç olarak kendisini üstün göstermek için (dm karşıtlığı) sana yumrukla saldırak yerine silah ateşliyor.
Birlikteki diğer oyuncularla nedense iletişimim olmamış ama seninle sıkıntılı iletişim üretmişiz. Bence insan biraz kendinde aramalı.