Konu: 5.11.2024, Tyson Deshawn , /B Bölme, CS(Car Sufring)  (Okunma sayısı 78 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.11.2024 02:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyson_Deshawn @hash

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.11.2024 01:54, - 01:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: /B Bölme, Car Sufring.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emote vermeme rağmen, Kişi aracımın üstünde CS Yaparak geziyor, /do dan kontrolsuz araç sürdüğümü ve Konuşmalara bakarsak zaten anlaşılır ve durduk yere bir anda /b bolup rolu bozuyor birdaha /b den yazma dememe rağmen tekrardan /b bölüyor kişinin cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/COgnEx

Ek açıklamalar(varsa):  Yetersiz oyuncu profili birisi cezalandırılmasını arz ederim.

#1 - 05.11.2024 02:29
Şahıs Market Caddesinde araç çalma rolü yapıyor ve küfür ederek agresif rol sergiliyor, yazım hatalarına bakarsanız ''Çok kşaundun'' gibi yazılarla rol yapmaya çalışyor. /dene atmadan kafamı yolcu koltuğunun o taraftan direksiyona vuruyor, kolları iki metreymiş gibi. Saçma ve ihlalli rol yaptığı için /b böldüm. Oyuncunun yetersiz rol profilinden banlanması gerektiğini düşünüyorum.

#2 - 05.11.2024 02:34

Durduk yere küfür edip araç çalmak mı? Ben bu rolü beğendim  :-\ @Brian_Block

#3 - 05.11.2024 02:41
Açtığım şikayette beni şikayet etmene gerek yok dostum üstüne atılı suçun hakkında savunma yap sadece, ayrıca attıgın ss te okunuyor agresif rol sergilediğimiz biririmize :)

#4 - 05.11.2024 02:46
Ve, Her ne olursa olsun /b bölemezsin sana bölme dememe rağmen yine bölüyorsun, Rol ortasında /b bölmen doğru bir davranış değil. Rol sonunda şikjayet açabilirsin fakat rolu /b bölüp duramazsın. İyi forumlar.

#5 - 05.11.2024 12:05
/b kapsamında cezalandırılacak.