Konu: Şikayet  (Okunma sayısı 285 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 17.12.2024 10:15
merhaba, o geceki rolde 5. kırmızıyı içiyordum, bir kusurumuz olduysa affola lakin olmuş gibi durmuyor. diğer arkadaşlarımın dedikleri de doğrudur, şahitlik ederim. bana neyden dolayı açtınız anlamış değilim  :D

Rolde bulunan, chat yapan herkesi şikayete ekledim. Sende telefon konuşmalarını yapıyordun, yönetim kararını verecektir. İyi roller.

#11 - 17.12.2024 10:36
Öncelikle rolde bi hatam, hatamız olduğunu düşünmüyorum. Şikayeti açarken bize kurulmuşsun ama üslubuna dikkat et düşük iq, kafasında sıkıntı olmayan biri bunu yapmaz gibi kelimeler kullanıyorsun? Forum flaming sebebiyle daha önce 2 kere ceza almışsın şikayeti inceleyecek adminin bu hakaretleride göz önüne almasını istiyorum.

Oyunu v1 döneminden beri oynuyorum ooc sicilim uzun süredir oynamama rağmen öyle kabarık değil gayet normal. Asıl troll bir mekanda gereksiz yere küfürler savurup sdodan ırkçı emotu verip bizi kışkırtmaktır. Mekanda sana vurup mekandaki arkadaşlarınla bizi dövme planın suya düşmesiyle nasıl kurulmuşsan saçma sapan ssleri birleştirerek bizim gerçekleştirdiğimiz rolü troll gibi göstermeye çalışıyosun (Sam, Kieran ve benim olduğum rolü)

Ayrıca bizle alakası olmayan sadece market caddesinde kavga eden 2 adamı görüp normal bi rol yaptık adamı biz dövdük gibi ss alıp şikayete eklemişsin amacını anlayamadım cidden, şayet o arkadaşı gbi bölgesinde biz dövmüş olsaydık bize kendisi şikayet açardı. Dediğim gibi şikayetten bağımsız başka olayları ekleyerek birbirine bağlamaya çalışmışsın ama sadece ss kalabalığı olmuş. Hiçbir ssinde bir ihlalim olduğunu, sslerin bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Şikayette adı geçenlerin bazıları sadece chatlogda bazıları sadece 1ssde var ama bunları toplu ve aynı zamanda gerçekleşmiş bi olay gibi göstermek bizim troll yaptığımızı iddia etmek için bu farklı ss ve olayları birleştirerek şikayet açmışsın herkes kalbinin ekmeğini yer.

Her neyse savunmama geçeyim.
Seni kovalama amacım bize günler önce mekanda sdo dan ırkçı emotesi verip bize yanındaki adamlara güvenerek küfürler ettin(sarkıntılık yapıldı diyosun biz küfürle ilgili kanıtımızı atmışız ama senin sarkıntılık dediğin rolls ilgili kanıt göremiyorum) mekanda sana saldırmadık fear yapıp mekandan ayrıldık. Eğer troll, dm kovalıyor olsak seni o gün mekanda döverdik fear yapmazdık. Dünde templede denk geldik bir kovalamaca rolü başladı, durmadan esc basıp güvenli bölgeye kaçtın en son güvenli bölgede durdun. Sonrasında Sam karakteriyle aranızda bana göre şikayetlik bir sorun olmayan rol gerçekleştirdi. Araçtan inmiştin ve Sam karakteri seni dövdü.

Diyeceksin ırkçılık ve küfür için biri kovalanır mı?(Sadece bunları yapmadın da neyse) Evet kovalanır, Kieran Gardner, Sam Muckley adına konuşuyorum şuan oyunda gösterdiğimiz kültür İrlandalı gezginler(çingene) rolü. Bize ırkçılık yapıp küfürler edersen dayağı yersin.
« Son Düzenleme: 17.12.2024 10:52 sukutt »

#12 - 17.12.2024 11:25
Alıntı
Öncelikle rolde bi hatam, hatamız olduğunu düşünmüyorum. Şikayeti açarken bize kurulmuşsun ama üslubuna dikkat et düşük iq, kafasında sıkıntı olmayan biri bunu yapmaz gibi kelimeler kullanıyorsun? Forum flaming sebebiyle daha önce 2 kere ceza almışsın şikayeti inceleyecek adminin bu hakaretleride göz önüne almasını istiyorum.
İki defa aynı cezayı almadım karakter aktif/pasif olarak gözüküyor bir daha bak istersen nc atıldığı için öyle.

Alıntı
Diyeceksin ırkçılık ve küfür için biri kovalanır mı?(Sadece bunları yapmadın da neyse) Evet kovalanır, Kieran Gardner, Sam Muckley adına konuşuyorum şuan oyunda gösterdiğimiz kültür İrlandalı gezginler(çingene) rolü. Bize ırkçılık yapıp küfürler edersen dayağı yersin.

Son dediğin tam olarak da benim dediğime çıkıyor, sizin rolünüz böyle diye kimsenin rol zevkini baltalama hakkınız yok. Rastgele bir kültürü bu şekilde kullanmak, ihlal yapmanı gerektirmez. Sürekli agresif rol, brawl rolleri döndüremezsin. Irkçılık yaptın diyorsun aynı şekilde benim benzinlik ss'inde zenciler şöyle, zenciler böyle diye ırkçılık yapmışsın. Kendinle çelişiyorsun.

Herhangi bir ooc kin falan yok, sırf sen tatmin ol diye sana dostum, ya da kardeşim demem. Şikayet açtım, arkasında duruyorum Forum Flameing yaptığımı düşünmüyorum.

İyi roller...

#13 - 17.12.2024 13:23
Alıntı
İki defa aynı cezayı almadım karakter aktif/pasif olarak gözüküyor bir daha bak istersen nc atıldığı için öyle.

Alıntı

Son dediğin tam olarak da benim dediğime çıkıyor, sizin rolünüz böyle diye kimsenin rol zevkini baltalama hakkınız yok. Rastgele bir kültürü bu şekilde kullanmak, ihlal yapmanı gerektirmez. Sürekli agresif rol, brawl rolleri döndüremezsin. Irkçılık yaptın diyorsun aynı şekilde benim benzinlik ss'inde zenciler şöyle, zenciler böyle diye ırkçılık yapmışsın. Kendinle çelişiyorsun.

Herhangi bir ooc kin falan yok, sırf sen tatmin ol diye sana dostum, ya da kardeşim demem. Şikayet açtım, arkasında duruyorum Forum Flameing yaptığımı düşünmüyorum.

İyi roller...

Merhaba, bir önceki sayfadaki uzun yazınızda belirttiğiniz "Polisin olduğu yerde illegal rol" felan demiştiniz Polis asıl illegal yere gelir zaten.

Her neyse, yaptığımız rollerde bir sorun göremedik.
Madem bizim Fear RP yapmamızı bekliyorsun, herkese sataşmamamızı bekliyorsun, sende sataşmayacaksın.

Rolümüz böyle diye baltalıyormuşuz falan  ::)

Komiksin, şikayet dolu görünsün diye ne kadar boş yazı varsa yazmışsın.
Ayrıca da senin flame atmandan şikayetçiyiz. Oyundan küfür edip kaçıyorsun, Car DM atıyorsun. Sonra dayak yediğinde de şikayet açıyorsun. Komik  ::)

#14 - 17.12.2024 13:28
Sizin zaten tam bir ihlalci olduğunuz belli, zamanında benle savaşa girdiğinizde de BRAGOVICH birliğini yendik ve kapattırdık.  ::)

Senin ihlalci olduğunu zaten biliyoruz.

#15 - 17.12.2024 13:58
Oluşum tanıtımı gibi ileti atmana gerek yok, savunma yaz geç. Algı yapma burda.
Tarafımca daha ileti gelmeyecek.

#16 - 17.12.2024 14:05
Biz İrlandalı çingene rolü yapıp herkese saldırmıyoruz güzel kardeşim sen öyle yorumluyorsun. Neredeyse 2-3 aydır İrlandalı çingene rolü yapıyoruz (bunun öncesinde mickey macgowan karekterimdeydik. Savcıya molotof attığımız için ck olduk hani trollüz ya adminde savcı rolünü trolleyelim diye molotof veriyor bize  :)   ) Her neyse 1 aydır bu rolü sürdürmemize rağmen ne trollden ne agresif rolden ne dmden ceza yedik düzgünce rolümüzü yapıyoruz.

Agresif rol yapıp bizi agresif rolle suçlayan kendisi. Mekanda ırkçılık var diyoruz bize küfürler ediyorsun. Kadın karakterler kendilerini dokunulmaz mı sanıyor? Bizi elektrik direğine bağlayıp bin volt vereceğini iddia edip bizle denk geldiğinde GBİye kaçıyosun. Yinede gerçekçi olması açısından bir seni aramızda sadece Sam karakteri dövüyor.

Arkadaş kovalamaca esnasında bolca güvenli bölgeye girip çıktı yetmedi başka bir birliğin onaylı hooduna sığınmaya çalıştı en son aracını güvenli bölgenin ortasında bıraktı bu nedenle,
GBİye sığındığı için cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayet sonuçlanabilir.

Rolün neden gerçekleştiğini ve burda agresif rolü yapanın sen olduğuna dair açık kanıtlarda burda duruyor rolde bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
selam olayı en başından anlatacağım, karşılıklı tartışmaya girilmezse sevinirim
bu savunma ben peter ve kieran'ın toplu savunmasıdır

olaylar 12/14/2024 tarihinde başlıyor, market caddesindeki bir mekana giriyoruz, dans edip eğleniyoruz daha sonrasında oradaki kızlarla tanışmak için role giriyoruz. scarlett karakteri durduk yere agresif yapıp karakterlerimize ırkçılık yapıyor
ilk agresif yaptığı yer

daha sonrasında mekandan çıkmamız isteniyor, mekan giriş parasını istiyoruz, peter para verdik ve ırkçılık yapıyorlar diyor scarlet ırkçıysam ırkçıyım sanane diyor

sonrasında bizi trafoya bağlayıp bin volt vermekle(?) tehdit ediyor

günümüze gelelim, bu arkadaşı temple benzinlikte görüyoruz ve hesap sormak istiyoruz, peter'in chate yazdığı irlandalılara sövdü yazısını görebilirsiniz, ardından bu karakter annenizi domaltayım diyip kaçıyor

sonrasında bu arkadaşı bayağı bir kovalıyoruz sonrasında ise güvenli bölgeye kaçıyor

kurallarda da yazdığı gibi güvenli bölge dışında gerçekleşen illegal rollede karşı taraf güvenli bölgeye kaçarsa rol devam ettirilir

savunmam bu kadar, iyi geceler iyi forumlar

güncelleme arkadaşın şikayette kullandığı "düşük iq" ibaresinden dolayı ortak nezaketten ceza almasını istiyoruz

güncelleme2 arkadaş birlik şikayeti olarak değerlendirilmesini istemiş, herhangi bir birliğe dahil değiliz (ben, peter ve kieran)

güncelleme3 şikayeti detaylı okudum, arkadaş fazla kin yapmış olmalı ki sürekli olarak şikayette iğneleyici laflar kullanmış ( kafasında sıkıntı olmayan biri bunları yapmaz, Emote vermeden "Gbı bölgede gerçekleştirdiği Brawl"(non rp) = düşük iq, Troll yapmayı huy edinmiş tipler, burada yerleri yok., "Bunların birlik kurması da normal değil")

güncelleme4 ilk ssde herhangi bir şey yok, yerde yatan bir adam var o kadar, chatte ne bi brawl emoteu nede herhangi bir agresif rol var
« Son Düzenleme: 17.12.2024 14:16 sukutt »

#17 - 17.12.2024 15:09
İncelemede.

#18 - 17.12.2024 16:21
Şikayeti detaylıca inceledim, size karşı bir sarkıntı/taciz rolü olduysa şikayet oluşturmanız gerekmektedir. Küfürlü/Kötu söylemlerde bulunmanız karşı tarafa brawl izni vermiş oluyorsunuz. Kişileri küfürle tahrik  ediyorsunuz ve sizi kovalamaya başladıklarında savunmadaki videodada görüldüğü gibi Güvenli Bölgeye kaçıyorsunuz.  Yapılan rolde bir hata bulunmuyor.

Sadece Maskeli_17238 isimli oyuncuya emotesiz araçtan attığından dolayı cezai işlem uygulanacak. Onun haricinde rolde bir sorun yok. Iyi forumlar.

(Gelecek sefer saygı çerçevesinde şikayet oluşturun, düşük iq gibi söylemler irdeliyici oluyor. Forum cezası alabilirdiniz.)