Öncelikle rolde bi hatam, hatamız olduğunu düşünmüyorum. Şikayeti açarken bize kurulmuşsun ama üslubuna dikkat et düşük iq, kafasında sıkıntı olmayan biri bunu yapmaz gibi kelimeler kullanıyorsun? Forum flaming sebebiyle daha önce 2 kere ceza almışsın şikayeti inceleyecek adminin bu hakaretleride göz önüne almasını istiyorum.
Oyunu v1 döneminden beri oynuyorum ooc sicilim uzun süredir oynamama rağmen öyle kabarık değil gayet normal. Asıl troll bir mekanda gereksiz yere küfürler savurup sdodan ırkçı emotu verip bizi kışkırtmaktır. Mekanda sana vurup mekandaki arkadaşlarınla bizi dövme planın suya düşmesiyle nasıl kurulmuşsan saçma sapan ssleri birleştirerek bizim gerçekleştirdiğimiz rolü troll gibi göstermeye çalışıyosun (Sam, Kieran ve benim olduğum rolü)
Ayrıca bizle alakası olmayan sadece market caddesinde kavga eden 2 adamı görüp normal bi rol yaptık adamı biz dövdük gibi ss alıp şikayete eklemişsin amacını anlayamadım cidden, şayet o arkadaşı gbi bölgesinde biz dövmüş olsaydık bize kendisi şikayet açardı. Dediğim gibi şikayetten bağımsız başka olayları ekleyerek birbirine bağlamaya çalışmışsın ama sadece ss kalabalığı olmuş. Hiçbir ssinde bir ihlalim olduğunu, sslerin bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. Şikayette adı geçenlerin bazıları sadece chatlogda bazıları sadece 1ssde var ama bunları toplu ve aynı zamanda gerçekleşmiş bi olay gibi göstermek bizim troll yaptığımızı iddia etmek için bu farklı ss ve olayları birleştirerek şikayet açmışsın herkes kalbinin ekmeğini yer.
Her neyse savunmama geçeyim.
Seni kovalama amacım bize günler önce mekanda sdo dan ırkçı emotesi verip bize yanındaki adamlara güvenerek küfürler ettin(sarkıntılık yapıldı diyosun biz küfürle ilgili kanıtımızı atmışız ama senin sarkıntılık dediğin rolls ilgili kanıt göremiyorum) mekanda sana saldırmadık fear yapıp mekandan ayrıldık. Eğer troll, dm kovalıyor olsak seni o gün mekanda döverdik fear yapmazdık. Dünde templede denk geldik bir kovalamaca rolü başladı, durmadan esc basıp güvenli bölgeye kaçtın en son güvenli bölgede durdun. Sonrasında Sam karakteriyle aranızda bana göre şikayetlik bir sorun olmayan rol gerçekleştirdi. Araçtan inmiştin ve Sam karakteri seni dövdü.
Diyeceksin ırkçılık ve küfür için biri kovalanır mı?(Sadece bunları yapmadın da neyse) Evet kovalanır, Kieran Gardner, Sam Muckley adına konuşuyorum şuan oyunda gösterdiğimiz kültür İrlandalı gezginler(çingene) rolü. Bize ırkçılık yapıp küfürler edersen dayağı yersin.