Konu: Ester_Callera | Türkçe Terim | Retarted  (Okunma sayısı 74 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#0 - 05.11.2024 03:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ester_Callera @esterhub

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, AFK bir şekilde hood önünde duruyordum. Oyuna döndüğümde ise arkadaşların motorla yanıma yanaştıktan sonra gitmeden önce Türkçe Terim kapsamında durduk yere, karakterimi tanımamalarına rağmen küfür ettiğini fark ettim. Gerekli ceza verilirse sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın zaten hesabına bakıldığı zaman yeni olduğu görülebilmektedir. Ve özellikle gelip bana bu lafı ettiğine göre, yine Idlewood düşmanlarından birisi olduğunu düşünüyorum. Log kontrolleri yapılırsa sevinirim. İzleyicilere selam olsun  :sampanya:

#1 - 05.11.2024 03:43
Delil yetersizliği denilebilir arkamda oturan arkadaşımı gösterip demiş olabilirim bu kadar kasmaya gerek yok eğlenmene bak.
Görüntü içerisinde iddia edilen argo Türkçe terim olabilir Türkçe roll yapıyoruz sonuç olarak oraya "C*ck S*cker" yazsaydım daha anlamsız olurdu. Çoğu yabancı filmde bu kullandığım argonun kullanıldığı görülebilir. Ne çok seviyorsunuz insanları uğraştırmayı ben buraya yanıt vericem admin gelip bu şikayeti değerlendirecek.
Altta bahsedilen Idlewood düşmanları gibi bir iftirayı reddediyorum seni tanımam etmem Idlewood'unuzu bilmem çokta önemsemem gerçek hayatta yapacak daha iyi işlerim var dostum şurda 2-3 saatlik vakit ayırıp oynuyoruz insanları uğraştırma. Eğer bir yalnışım varsa karşılığı bansa ban atabilirsiniz karşılığı OOC hapisse istediğiniz kadar yazabilirsiniz sırf şikayet edilmek için açılmış bir şikayet canı sıkılıyor arkadaşın. :)

#2 - 05.11.2024 11:52
Türkçe Terim kapsamında ceza uygulanacak.