| |  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jasper_Miller @money scammer Olaya dahil olan şahit karakter adı: Irmina_Massaro, Yun_Seo, Toni_Sindacco Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik bölgemizde, kendi aramızda rol yaparken yoldan geçen Jasper_Miller karakteri, bir anda önümüzde durup birlik üyemiz olan Irmina_Massaro karakterine karşı sarkma rolü yapıyor(?). Irmina_Massaro karakteri rolsel olarak rahatsız olduğunu belli etmesine rağmen Jasper_Miller sarkma rolüne devam edince Jasper_Miller'e önce uzağından "Aracını sürmeye devam et." diyoruz. Kendisi bizi tersleyip, küfür etmeye başlıyor. Bundan sonra, aracına biraz daha yaklaşıp, daha sert bir dille gitmesi konusunda ikinci kez uyarıyoruz. Kendisi, bunca uyarıya rağmen araçtan inip, sarkma rolüne devam ediyor. Bu sefer, yanımdaki Toni_Sindacco karakterine, "Adamı aracına bindir, gitsin artık." diyorum. Üçüncü kez uyarıyoruz ve bu sefer, sayısal olarak üstün olmamıza rağmen kendisine direkt saldırmak yerine sadece fiziksel temasla aracına bindirmeye çalışıyoruz. Kendisi yine diretip, bu sefer yanımızdan ayrılıp olay yerinden uzaklaşmaya çalışan Irmina_Massaro karakterinin yanına koşuyor, sarkma rolüne devam ediyor. Haliyle, en sonunda Toni_Sindacco karakterine "Döveceğiz." diyorum, adamın yanına gidiyoruz. Burda son ve 4. kez gitmesini uyarıyoruz, tekrar küfür ediyor. Kendisine en sonunda yumruk atmaya başladığımızda silahını çekiyor. FearRP kuralı gereği bir şey yapmadan duruyoruz, mesafe koyup "Artık gidecek herhalde, kaçmak için silahını gösterdi." diyoruz, ancak arkadaş garip bir şekilde sarkma rolüne devam ediyor.
Şikayeti açarkende gördüm, kendisi Legal bir karakter olmasına rağmen silah çekiyor, ateş ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ek açıklamalar(varsa): Sunucuda böyle kişiler epey arttı. Arkadaşın yaptığı garip roller yüzünden rollerimiz baltalandı. Chatlog'a yansıyan "hay//, &dell" benzeri mesajlarım içinse, kullandığım bilgisayar hem İngilizce hem Türkçe klavyeye sahip. Bazen ufak bir tuş kombinasyonu hatasıyla modları değiştiriyorum, burda rol esnasında ister istemez chatloga yansıyor.
İyi günler ve iyi roller diliyorum.