Konu: Lola_Lomat / Ferris_Mansfield  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.10.2024 17:43
hood bölgesi derken dostum? birliğine ait bir hood göremiyorum, dün yaptığım emoteleri sunmanı istiyorum, kargocu mc deme nedenimiz ise kültürde bir yamalının yeleğini kargocu biri getirecek diyorsunuz kültürü sapıtıyorsunuz bunun ilede dalga geçebiliriz ancak dün gece ait bir söz dahi söylemeden agresif rol yaptınız ve yeleginizi aldım.

#11 - 27.10.2024 17:45
Sadece tek kişi dedi ve o da daha MC rollerini ilk defa yapmaya başlamıştı, ardından kişiyi uyardık ve yolumuza devam ettik. Amacımız burada 10 yıldır MC rolü yapan kişileri birliğe almak değil. Yeni insanlar toplayıp MC rolü öğretmek, bölgeye gelip sürekli dalga geçersen de agresif rol yapıyorsunuz diye 10 defa savunma yapmazsınız.

#12 - 27.10.2024 17:47
Ayrıyeten Agresif rol yaptığımıza dair bir kanıt istiyorum.

#13 - 27.10.2024 17:48
Sadece tek kişi dedi ve o da daha MC rollerini ilk defa yapmaya başlamıştı, ardından kişiyi uyardık ve yolumuza devam ettik. Amacımız burada 10 yıldır MC rolü yapan kişileri birliğe almak değil. Yeni insanlar toplayıp MC rolü öğretmek, bölgeye gelip sürekli dalga geçersen de agresif rol yapıyorsunuz diye 10 defa savunma yapmazsınız.

yeni mc rolü yapan birine yamalı yeleği vermek ne kadar doğru? birliğini kültür şikayetini göze alıyorsun yani, benim bildiğim mc rolüne adapte olacak kişiler önce prospect adayı olurlar sizde bu kültüre uymuyorsunuz sanırsam, bunun hakkın da kültür şikayeti açacağım. şikayette fazlasıyla ileti atıldı biz savunmamızı yaptık, yeleğiniz bizde olduğu gibi rol sürdürüyoruz sizlerde yeleğiniz yok gibi rol yapınız.

#14 - 27.10.2024 17:49
Aktif rol bölgesinde AFK bırakmanız doğru değil, Sürekli Roleplay kavramı var o yüzden yeleğinizi aldıkları rol geçerli. Attığınız SSlerde /hasarlar kaydı olmadığı için kimin size ateş açtığına dair bir kanıt göremedim şikayet geçersiz iyi forumlar.

K&A