Konu: mematibass35 - esp  (Okunma sayısı 212 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.10.2024 19:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zeno Franchini @ @mematibass35
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19/10/2024, 19,25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişinin açtığı bir şikayet denk geldim, espsi gözükmektedir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):  :sampanya:

#1 - 19.10.2024 19:54
Mal varlığı aktarımıda kontrol edilirse iyi olur.

#2 - 19.10.2024 22:25
Esp iyiymiş

#3 - 20.10.2024 17:04
Tuttuğunuz kin buradan belli, biraz rahat oynayın. Sonuçta bir oyun, bu kadar kinlenmenize gerek yok. Gerekirse GTA'mı atarım, gerekirse ekran açarım. Hiçbir şekilde hile kullanmıyorum, keza şimdiye kadar birine sıktığimda görülmemiştir. Gereksiz şikayetler açmayın, hiçbirine gerek yok. Iyi günler.

#4 - 20.10.2024 17:52
Tuttuğunuz kin buradan belli, biraz rahat oynayın. Sonuçta bir oyun, bu kadar kinlenmenize gerek yok. Gerekirse GTA'mı atarım, gerekirse ekran açarım. Hiçbir şekilde hile kullanmıyorum, keza şimdiye kadar birine sıktığimda görülmemiştir. Gereksiz şikayetler açmayın, hiçbirine gerek yok. Iyi günler.
ssde her şey belli birader, neyine dosyaları atarım cart curt  :garip:

#5 - 21.10.2024 00:51
Kin tutmuyorum, Hileden ban yemişsin zaten gtanı atsan kim bilir daha ne çok hilen  gözükecek. Ben zaten rahat oynuyorum. Gereksiz şikayette açmıyorum, arkadaş zaten Hile Kullanımından ban yemiş.
K&A