Konu: staybike.cs  (Okunma sayısı 223 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.12.2024 02:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Luciano Stepney @ttevfikwincher - Alves Stepney @Twenn
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: sürücü ve yolcu, motordan/bisikletten düşmemeye yarayan staybike cleosu kullanıyor
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):
« Son Düzenleme: 21.12.2024 01:19 Galara »

#1 - 20.12.2024 15:15
Dostum ilk öncelikle selamun aleyküm hiç bir şekilde cleo dosyası kullanmıyorum haberin olsun... Gelipte durduk yere PD ile birlik olmaya çalışıp bana car dm atmanda ayrı bi saçmalık. Öyle bir durumda zaten sunucu kickliyor emin ol başıma kaç defa geldi. Bu bizlik bi durum değil. İstersen arkama atla seninlede deniyelim. TW'de verebilirim hiç sorun yok kardeşim. Eyvallah, Umarım gereği yapılır.

#2 - 21.12.2024 01:15
Dostum ilk öncelikle selamun aleyküm hiç bir şekilde cleo dosyası kullanmıyorum haberin olsun... Gelipte durduk yere PD ile birlik olmaya çalışıp bana car dm atmanda ayrı bi saçmalık. Öyle bir durumda zaten sunucu kickliyor emin ol başıma kaç defa geldi. Bu bizlik bi durum değil. İstersen arkama atla seninlede deniyelim. TW'de verebilirim hiç sorun yok kardeşim. Eyvallah, Umarım gereği yapılır.
sunucu öyle durumlarda kicklemiyor kardeşim sobeit değil staybike kullanıyorsun, durum apaçık ortada zaten daha fazla uzatmamın manası yok umarım birdaha kullanmazsın

#3 - 23.12.2024 15:49
@Galara demekki hiç bir şekilde durum söz konusu değil ki işlem uygulanmamış konu kapanmıştır

#4 - 24.12.2024 12:35
Karakter Üçüncü Parti Yazılım ihlali ile cezalandırılacak.