Konu: Vitelli Ancelotti İhlali.  (Okunma sayısı 341 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.10.2024 13:20
Forum Kuralları, Yapılan şikayetde hakaret yasaktır.

Sana verilen terbiyeyi bir kulağından alıp vermişsin, senin gibi oyuncular için yazılan kuralları okumamışsın. Sen bunları yapmamışken verilen terbiyeyi göz ardı etmişken benim sana diyeceklerim söz konusu olmayacaktır, senin gibi insanlara karşı artık karşılık pek vermiyorum. Terbiyesiz, saygısız adamsın.

#11 - 16.10.2024 13:21
Adminler sence kanacaklarmı? Diyerek maazuret bırakmaya çalışma, aslında bu soru sana sorulmalı, yazdığın saçmalıklara? Savunma olarak sunulmayan bu yazıya, adminler sence kanacaklarmı?

#12 - 16.10.2024 13:32
Tamam kardeşim, daha fazla senle uğraşmayacağım. Seviyeni belli ediyorsun git gide. Hiç bir şekilde hiç bir iletimde terbiyesizlik yok, adminlerde zaten anlayacaktık. Beni burada kışkırtıp hakaret ettirmek amacındasın. Fakat emin ol senin yaş katagorine düşüp yapmayacağım. Bu bana yaptığın toxicliği küçük yaşına vermekle kalıcağım sadece. Hadi kardeşim şimdi git toxicliğini başka mecralarda yap dene. Belki tutar burası Vice RolePlay. Yetkililere Manipülasyon yapacağın yer değil.

#13 - 16.10.2024 13:40

Alıntı
Arkadaşla daha önce hasıml ığımız var sürekli ihlal yapıyor ben ona şikayet açmamıştım o bana 6 gün sonra açmış car dma ttığı ve önceki şikayetinde admini kandırdığı şeylerde vardı silmişim gine şanslı resimlerde göründüğü gibi hatalı emote yapıyor arkadaşıyla yumruk yumruğa dövüşüyorum bana silah sıkıyor ve dün biz silah ile çaatışmıştık bugün bize gine düşmanlık yapmışlardı ama silahlık değildi yumrukla dövüşüyorduk silah çekip sıktı bu bir dm ardından biz gym yaparken bizi nasıl buluyorsa buluyor sıkıyor emotesini iki kere atmış hiç bir insiyatif istemiyorum ağır cezalandırılsın pmden tehdit ediyor ardısından

Tek bana toxiclik yapıyorsun sanıyordum. Yakışmadı ihlalci!

#14 - 16.10.2024 21:08
@hatakee Linkler kırılmış, şikayet linklerini discord linki olarak yüklemeyiniz. 24 saat içerisinde yenileyin.

#18 - 22.10.2024 15:04
Gerekli kanıtları discord linki dışında bir upload sitesine yükleyerek tekrar şikayet oluşturun.

K&A