Konu: İdlewood ve ihlalleri.  (Okunma sayısı 308 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 04.10.2024 00:07
Dostum çok güzel kayıtlar atmış, son klipte gördüğünüz gibi yerdeydim ayağa kalktığım gibi bana saldırdılar. Bu bir kaç dakika boyunca devam etti, zaten bir şikayet açmıştım bu konu hakkında şikayettede ben haklı görüldüm. Arkadaşlar ihlaleri kendileri yapıyorlar buradanda kendilerini haklı göstermeye çalışıyorlar. Olan olaylar bariz belli, şahit olan arkadaşında ihlali klipte mevcut yerden yeni kalkan adama sıkıyor bariz olarak.

#11 - 04.10.2024 11:24
@money scammer , Yaralı biri kalkar kalkmaz tekrar düşürdüğünüz için Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacaksınız.

@Dwex07 , RK süreniz geçerliyken hiçbir agresif role giremezsiniz, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacaksınız.

@keep killing Tyrone Dess ve Davonte Jamal karakterleri için kanıtları güncelleyin. Video ve görsel linkleri kırık.

Dostum gece boyu komik ve bir ton ihlal yapıp, bize şikayet açmanız saçma. Aranızdan bir çoğu zaten ihal yaptıgınız için jaili yedi. Rolde quit atanımı dersin ya da refuserp mi dersin en fazla yaptıgınızda rk kural ihali. Say say bitmez o gece tüm rolleri zaten adminler izledi ve sizi cezalandırdı. Şimdi gelip burda bize şikayet açıyorsunuz.  :) Bir ihlal durumu olsaydı zaten beni jaile atarlardı, o gece bizim tarafımızdan ihalal yapanlar zaten cezalandırıldı arkadaşımında dediği gibi üstte.

Ben seni araca bindirmeye çalışmıyorum, orada yanında bekliyorum. Yaptığınız rolde hata bol dostum. Spawn kill mi desek? Canlanır canlanmaz adama sıkma mı desek? Daha da sayabilirim. Arkadaşlara yaptığı ihlallere rağmen şikayet açmadım. Yanık kremi öneririm. Rolden tek anladığınız şey bu. Rolde düşünce rol sonu şikayet açmak .d, iyi forumlar dilerim. https://streamable.com/ky9xqb > yaptığınız tek şeyin sıkmak, aşşağılamak rollerinden ibaret olduğu, spawn kill ihlali uyguladığınız açık bir şekilde ortada.

Size açılan şikayette karşı tarafın ihlallerinden belirtmenin size hiçbir artısı olmayacak, kendi kanıtlarınızla oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz.

« Son Düzenleme: 04.10.2024 11:27 Sullivan »

« Son Düzenleme: 05.10.2024 22:57 Sullivan »

#14 - 06.10.2024 12:02
Yaralı: https://hizliresim.com/2rkse1a , RK yaptığı kanıt:

@Sullivan

#15 - 06.10.2024 12:05