Konu: Maskeli_49584  (Okunma sayısı 252 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.10.2024 00:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_49584 @?
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @dossx
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05/10/2024 23.10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar zaten ihlal yapıyor, o başka şikayetin konusu. Burada bariz olarak hit yedikten sonra canının arttığını görebiliyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 06.10.2024 00:11
Selamlar iyi geceler, videoda açık bir şekilde maske bugu olduğu görülmektedir. Canım 74 olduktan sonra anında 32 ye iniyor. Herhangi bir god kullanımım bulunmamaktadır, eğer god bassam canım 74 değilde 100 olurdu öyle düşerdi. Ayrıca direkt olarak 32 ye düşmezdi. Bunu bir çok god şikayetinde fark edebiliyoruz. Yine de kararı yönetim ekibine bırakıyorum.

#2 - 06.10.2024 00:13

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar zaten ihlal yapıyor, o başka şikayetin konusu. Burada bariz olarak hit yedikten sonra canının arttığını görebiliyoruz.

Ek açıklamalar(varsa):

Ek olarak bir şey merak etmekteyim, şikayete denk geldim ve olay yerinde olduğum için merakımı dindirmek istedim. "Zaten ihlal yapıyorsunuz" kısmında tam olarak hangi ihlalden bahsettin?

#3 - 06.10.2024 00:19
Şikayet ile alakam yok ama vengeance maske bugunu düzeltti. İyi akşamlar. :sampanya:

#4 - 06.10.2024 05:37

Ek açıklamalar(varsa):

Ek olarak bir şey merak etmekteyim, şikayete denk geldim ve olay yerinde olduğum için merakımı dindirmek istedim. "Zaten ihlal yapıyorsunuz" kısmında tam olarak hangi ihlalden bahsettin?
Merhaba, o cümlemi "kudurmuşsun kanka" tarzı şeyler yazan olursa diye koydum ki eğer biri toxicleşirse yaptıklarının zaten bir ihlal olduğunu(tarafımca düşüncem) o yüzden "kudurmak" gibi bir şey olmadığını basitçe anlatmak içindi.
İhlale gelirsek ilgili şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164762.0
« Son Düzenleme: 06.10.2024 05:58 caelum »

#5 - 06.10.2024 05:39
Selamlar iyi geceler, videoda açık bir şekilde maske bugu olduğu görülmektedir. Canım 74 olduktan sonra anında 32 ye iniyor. Herhangi bir god kullanımım bulunmamaktadır, eğer god bassam canım 74 değilde 100 olurdu öyle düşerdi. Ayrıca direkt olarak 32 ye düşmezdi. Bunu bir çok god şikayetinde fark edebiliyoruz. Yine de kararı yönetim ekibine bırakıyorum.
Direkt 32'ye düşmüyor zaten ilk hitimde 56'dan 74'e çıkıyor (deagle'ın hasar aralığında tek mermi ile düşebilirdin) sonra ikinci mermide 42'ye düşüyor. Hitmarker'dan dolayı gözüküyor dikkatlice bakarsan anlayabilirsin.
« Son Düzenleme: 06.10.2024 08:57 caelum »

#6 - 06.10.2024 19:57

Ek açıklamalar(varsa):

Merhaba, o cümlemi "kudurmuşsun kanka" tarzı şeyler yazan olursa diye koydum ki eğer biri toxicleşirse yaptıklarının zaten bir ihlal olduğunu(tarafımca düşüncem) o yüzden "kudurmak" gibi bir şey olmadığını basitçe anlatmak içindi.
İhlale gelirsek ilgili şikayet: https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=164762.0

Bahsetmiş olduğun şikayet savunanların lehine (Yani bizim) sonuçlanmış olup. Yapılanlar ihlal kapmasımda değerlendirilmedi. Konuyu dağıtmak gibi bir amacım yok dediğim gibi sadece merak ettim ve merakımı giderdim. Ayrıca ilginden dolayı da sanada teşekkür ederim.

#7 - 08.10.2024 13:23
Senkronizasyon söz konusu, sadece siz de canının arttığı gözüküyor. Maske ile ilgili bir problem.