Konu: Seth McFadden'in yaptığı ihlaller  (Okunma sayısı 112 defa)

#0 - 28.09.2024 18:53

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Seth McFadden https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=12374

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dequinn Wade

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.09.24 SAAT: 16.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Fear RP: Normalde korku gerektiren durumlarda gerçekçi bir şekilde korku rolü (Fear RP) yapılmalıdır.
Powergaming (RK) , /Q Ortak nezaket

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuncu ilk başta sokağa geliyor, ne yaptığını falan soruyorum bu olanlar onaylı bir hooda gerçekleşiyor, devamında bana küfür ediyor, sonrasında ben bunu düşürüyorum. Bir kaç saat sonra sokağa arkadaşlarıyla tekrar gelip sıkıyorlar Dequinn Wade'i düşürüyorlar hasarlardanda rk kural ihlalini görebilirsiniz. SS'lerde saaten görebileceğiniz üzere oyuncu /q atıyor

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu arkadaşın 3 kural ihlalinden ceza almasını istiyorum, RK, Aktif rolde quit atma ve FearRP

#1 - 28.09.2024 23:16
Ne savunma nede başka bir şey geliyor, bir yetkili şikayeti sonuçlarsa sevinirim.

#2 - 29.09.2024 01:45
Oynanmış, karalanmış ekran görüntüleri geçerli değil. Attığınız ilk ekran görüntüsünün orjinal halini atmalısınız.

#3 - 29.09.2024 08:50
Oynanmış, karalanmış ekran görüntüleri geçerli değil. Attığınız ilk ekran görüntüsünün orjinal halini atmalısınız.

Ekran görüntüsünün orjinal hali özelden paylaşılacaktır.

#4 - 29.09.2024 15:52
Şahıs cezalandırıldı.