Konu: Naheim_Fuller Üçüncü parti yazılım kullanımı.  (Okunma sayısı 525 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.09.2024 01:57
Şikayet ile alakası olmayan şahıslar ''aranızda godmode kullanan arkadaşlarınıza sorabilirsiniz'' gibi iftiralarla forumun şikayet için açılmış olan bölümü üzerinden gereksiz yorum yapıp akılları sıra birşeyler söylemeye çalıştıkları için gereken işlemi görmelerini rica ediyorum.
İyi forumlar.  :sampanya:

#11 - 18.09.2024 03:05
Şikayet ile alakası olmayan şahıslar ''aranızda godmode kullanan arkadaşlarınıza sorabilirsiniz'' gibi iftiralarla forumun şikayet için açılmış olan bölümü üzerinden gereksiz yorum yapıp akılları sıra birşeyler söylemeye çalıştıkları için gereken işlemi görmelerini rica ediyorum.
Senin de alakan olmadığını sanıyorum, mümkünse sen de yazma.

#12 - 18.09.2024 12:36
goddan banlanan üyelerin iyi bilir cevat sor bakayım maske bugu mu değil mi  :D

#13 - 18.09.2024 20:40
Dediğim gibi şikayet ile alakam yok ve iftira değil r19un zamanında goddan ban yedi buraya birşey yazarken yüzün düşsün biraz cevat.

#14 - 19.09.2024 16:17
Video kullanılamıyor, Youtube vb. platforma yükleyip tekrar iletin. @hatakee

#15 - 26.09.2024 19:54
@Sullivan  Kanıtları güncelliyorum, arkadaş yedekleyememiş.

#16 - 02.10.2024 02:09
Senkronizasyon hatası, Maske takılıyken HP bazen doğru gösteremeyebiliyor.