Konu: Toplu ihlal zinciri.  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.09.2024 05:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maximillian_Alvarado @mirac23  Drake_Jackson @baran2344
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted rp, Ortak nezaket, RK ihlali, Role uymamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İkisi araçla yanımdan geçip kültürüme laf ettiler, durdurdum benimle dalga geçtiler. Ateş edip birisini kaçırdım, sonra Retarted rp ihlalini yaptı Drake karakteri ilk ssde bunu görüceksiniz zaten ve role uymayıp pmden haklı duruma çıkmaya çalıştı. Sonra Maximillian karakteri gelip ateş etti. Sivil bir şekilde ve on seviye adamda Deagle ile AK var.  onun incelenmesini istiyorum. Sonra kalkma sürem bitti. Adamlar giderken tekrar sıktıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): @mirac23 isimli arkadaşın hesabının incelenmesini istiyorum 10 seviyelik bir karakterde Ak Deagle olması saçma.

« Son Düzenleme: 20.09.2024 05:36 Relaxsal »

#1 - 20.09.2024 07:01
Merhaba, şikayet incelendi.

Sözlü tartışmalar için kimseye sıkamazsınız, kaçıramazsınız. Ek olarak kaçırdığınız karakter sizin karakterinizden cüsse olarak kat kat büyük ve yaralı, buna rağmen bir de motor ile kaçırıyorsunuz. Bu sebepten sizi uyarmıştım, Deathmatching ve Powergaming kapsamında ceza alacaksınız. @Relaxsal
Drake_Jackson Ortak Nezaket, Maximillian_Alvarado karakteri ise Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak. Düşürmüş olduğunuz birini tekrar tekrar düşüremezsiniz, yaralı rolü yapmıyorsa karşınızdaki karakter şikayet açabilirsiniz. Tekrar düşürmenin bir anlamı bulunmuyor.

K&A