Konu: Maskeli55110 Hile şüphesi - Deathmatching - Hood onaylı bölge ihlali  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.09.2024 17:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_55110

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/09/2024 22:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Deathmatching - Hile şüphesi - Baskın ihlali

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak
Onaysız Birlikler İçin Baskın Kuralları:
Hood Onaylı bir birliğin bölgesini 48 saatte iki kez basabilir. Baskın rolü maksimum 15 dakika sürebilir. Hood Onaylı birlikler masa üyesi olduğundan dolayı baskın yapan birliğe bu yaptığı baskından dolayı IC yaptırımlar uygulanabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün akşam saatlerinde ilk oyuna girişimde 39 saniye içerisinde hoodumun içerisinde alt karakterim vuruldu üstelik birlikte olmamasına rağmen. Zaten bunun hakkında bir şikayet oluşturdum. Daha sonra baskınları bitmiştir diye hoodumun içerisine gidip karakterimin bisikletini alıcakken bilmediğim bir yerden Ak47 marka silah ile ateş açılıyor ve bayılıyorum buda hood onaylı birlik baskın kural ihlali. Aşağıdaki hasarlar ekran görüntüsünde görecek olursanızki şahıs 1 saniye içerisinde mermisi neredeyse hiç sekmeden kafa, sağ kol ve gövde kısmına hasar alıyorum. Ak47 marka silahı SAMP oynayan herkes biliyor olacakki bu silahın ne kadar kullanmasını bilseniz dahi ne kadar yakından veya uzaktan sıksanız bile silahın sektiğini çok rahat bilebilirsiniz. Şahısın bana 1 saniye içerisinde bu kadar hasar verebilmesi imkansız.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın en ağır cezayı almasını istiyorum, sunucuyu deatmatch sunucusuna çevirdiniz bu nedir arkadaşım?

#1 - 27.09.2024 17:51
öncelikle selamın aleyküm, seni hoodda bir kaç kişi ile rol yaparken gördüm. Zaten sende ss yapmışsın, buraya bırakıyorum: https://hizliresim.com/dksahbb https://hizliresim.com/rywzjn8. Baskın ihlaline gelicek olucak isek yeterli bir kanıt olduğunu düşünmüyorum. Başka kanıtların varsa atarsan daha iyi olur. Hile kullanımı (?) sana orada dibinden sıkıyorum yani attığım her mermi tutuyor. Sıktığım yer senin ssinde tam gözükmemiş ama ben açıklayayım, polis aracının tam olarak bagaj bölgesinin o tarafından sıkıyorum.

#2 - 27.09.2024 18:26
öncelikle selamın aleyküm, seni hoodda bir kaç kişi ile rol yaparken gördüm. Zaten sende ss yapmışsın, buraya bırakıyorum: https://hizliresim.com/dksahbb https://hizliresim.com/rywzjn8. Baskın ihlaline gelicek olucak isek yeterli bir kanıt olduğunu düşünmüyorum. Başka kanıtların varsa atarsan daha iyi olur. Hile kullanımı (?) sana orada dibinden sıkıyorum yani attığım her mermi tutuyor. Sıktığım yer senin ssinde tam gözükmemiş ama ben açıklayayım, polis aracının tam olarak bagaj bölgesinin o tarafından sıkıyorum.

Çok komiksin senden Tanrının selamı bile alınmaz ::), sence ben paylaşdığım ss'leri bulamıyacak mıyım? Şikayete yönetime kandırmaya teşebbüsünde eklenmesini uygun gördüm. Baskın ihlali konusuna gelecek olursak yeterli bir kanıt olup olmadığını sana soracak değiliz bu konuda admin karar vericek yeterli olup olmadığını.
Hile kullanımını yalanlamışsın her zamanki gibi yine korku basmış herhalde? Bana dibimden sıkmıyorsun, sıksan bile bir saniyede bu kadar mermi değdirmen imkansız. Gerekli kanıtların varsa yolla cevabını verelim burada yalanlara gerek yok.

#3 - 27.09.2024 18:32
tanrı falan hoş değil, Allah'ın selamını almak isteyen alır zaten. gerekli ssi attım, ssin tam halini aradım ama bulamadım https://hizliresim.com/iejnomc nerden sıktığım tam olarak belli zaten, burdan mermi kaçırmam imkansız. Yönetimi kandırdığım bir konuşma görmedim. Kendi aklınca bana buradan toxiclik yapmaya çalışıyorsun ama sizin ile ikili laf dalaşına bile girmeyeceğim.

#4 - 27.09.2024 18:36
Başka kanıtların varsa yolla demişsin, bak bakalım ilk baskında 22:32 saatinde oyuna girer girmez hood alanı içerisinde  vuruluyorum.
Bu şikayeti açtığımdaki kanıtlarımda ise göreceğin/göreceğiniz üzere 22:58'de tekrardan vuruluyorum hood alanı içerisinde. Kuralları okursak hood alanı baskını maksimum 15 dakikadır, hooduma gidip sıkmazsınız düşüncesindeyken hit yiyorum tekrardan 2 defa baskın oluyor.

#5 - 27.09.2024 18:43
tanrı falan hoş değil, Allah'ın selamını almak isteyen alır zaten. gerekli ssi attım, ssin tam halini aradım ama bulamadım https://hizliresim.com/iejnomc nerden sıktığım tam olarak belli zaten, burdan mermi kaçırmam imkansız. Yönetimi kandırdığım bir konuşma görmedim. Kendi aklınca bana buradan toxiclik yapmaya çalışıyorsun ama sizin ile ikili laf dalaşına bile girmeyeceğim.
Ben sadece mermilerin nasıl o kadar hızlı çıktığını merak ediyorum. Ortada zaten bir savunma yok burada kimseyi toxiclemiyorum. Ek olarak yönetimi kandırmaya teşebbüsten dolayı şahısın gerekli incelemeler sonrası gerekli cezaları almasını istiyorum. Tarafımca daha fazla yanıt gelmiyecek, şahıslarında zaten ellerinde kanıt olarak ne ss ne de bir video olduğunu düşünmüyorum.

#6 - 28.09.2024 17:49
@Sullivan Sonuçlanabilir.

#7 - 02.10.2024 01:59
Kanıt yetersiz, bu tarz şikayetlerde video kaydı almanız daha iyi olur.