Konu: Naheim Fuller İhlalleri zinciri.  (Okunma sayısı 91 defa)

#0 - 15.09.2024 18:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Naheim_Fuller &  eshadyy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paulie Pozzanos / Steckel_Neumann

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2) BÖLGE KURALLARI
Onaylı hood birlikler, roleplay çerçevesinde bölgelerinde bulunan diğer illegal yapılanmalara, işletme sahiplerine, ev sahiplerine karşı üstünlük sağlayabilirler.
Diğer birliklerin onaylı hood bölgelerinde belirgin bir üstünlükleri yoksa, onaylı hood bölgesindeki birliklere karşı Fear RP yapması gerekmektedir.

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)

Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

2 Kişi hood onaylı hood baskını.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle selamın aleyküm, iyi günler dilerim. Piazza birliğinin rol yaparken, bir anda chatime emote düştü. Emote şu şekilde ''belinden glock 19 gen 4 sıyırır, mermi saçar''. Bu emotenin nereden geldiğine bakınana kadar, arkamdan bir anda 2 kişi çıkıyor. Ellerinde silahlı, maskeli. Ve ardından çatışma sonucu bizi düşürüyorlar. Bu kişilerin kim olduğuna dair bir fikrim yok, fakat arkadaşların ne gibi bir oynama amacı var ise artık bir anda gelip bize bulvarda sıkma cesaretini kavrıyorlar(hakaret değildir). Olay çok uzun bir olay değil, direk olarak arkadaşlardan bir tanesi geldi emotesini verdi(1 kişi emote attı, diğer arkadaşı atmadı). Geldiler aniden sıktılar sonrada gittiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/woee2c https://cdn.discordapp.com/attachments/1037077926681776219/1284878621671952427/sa-mp-940.png?ex=66e83bf7&is=66e6ea77&hm=4a6466962c0ff8517923810b6593de50663a4183b20f2da1ed00ff1b9a5bc995&

Ek açıklamalar(varsa):  Bu kişilerin oynama amacı sadece DeathMatch, birilerine sıkmak, birilerini vurmak, çatışma çıkarmak, kavga çıkarmak. Bu kişilerin hiçbir şekilde insiyatif sahibi olmamasını talep ediyorum, keza yapılırsa birkaç gün, veya birkaç saat sonra aynısı tekrar yaşanacak. Ayriyeten hiçbir şekilde cezaların ayrılmasını istemiyorum. Çünkü bu kişiler tüm ihlal olarak adlandırılan terimlerin(yukarıda belirtilen), yapılmaması gereken terimlerin yapılışını ele aldılar. Ve bu yüzden herhangi bir insiyatif, cezadan arınma yapılmamasını talep ediyorum. Ayriyeten OOC olarak kişisel bir gözden baktığımız takdirde, kişilerin külli miktarda OOC Sicili olduğu görülebilir. OOC Sicilleri acayip kabarık, ve bununda göz önünde bulundurulmasını isterim. Aktif Rolde oyundan çıkmak /q, DeathMatch, Üçünçü parti yazılım, Gereksiz agresif. Zaten Sicil kişilerin sadece troll için oyunda olduklarını belli ediyor. İyi günler.

« Son Düzenleme: 15.09.2024 18:22 hatakee »

#1 - 15.09.2024 18:07
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 15.09.2024 18:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 15.09.2024 18:19
@eshadyy Savunmanızı 24 saat içerisinde iletin.

#4 - 15.09.2024 19:05
Merhabalar öncelikle olayda ben yokum bugün Naheim karakteri barımda gereksiz agresif rol yaptı saçma sapan toplu ortamda insanları kışkırttı bu konu ele alınması önemli bir konu şikayet eden kimse ben tamamen arkasındayım haklı ve yerinde bir hareket Dm için oynuyor gibiler sadece agresif yapıyım patlıyım vurayım kırayım tarzda rol tarzları var nekadar zenci karakteri oynuyor olsada mekana ilk girdiğinde bile hoşgeldiniz diyorum biz yeni gelmedik tarzı küçümseme hareketlerinde bulunuyor sadece fikir bu tarz oyuncular sunucudan uzaklaştırılırsa emin olun daha iyi bir hal alacaktır iyi günler saygılarla. :sampanya:

#5 - 17.09.2024 11:32
Cezalandırılacak.