Dün açtığım şikayetlerden sonra DC üzerinden küfürler eden, rahatsızlık verip beni ve birlik oyuncularımı taciz eden ve birde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan birisi daha. Her neyse şikayet açmak için açılmış bir şikayet olduğunu düşünüyorum ve savunmaya başlayalım.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba iyi günler olay öncelikle Piazza ile bir kaç problem ve yaşanan İC olayların ilk saldırıyı yapma hamlesi ile geliyor. Piazza hastanenin önündeyken 0.51'de düşürüyoruz yaralı süresi başlıyor sonrasında Piazza hood bölgeimize gelip bizim ile çatışmaya giriyor Paulie karakterine şikayet açılacak ona kanıtı yarın ek şikayet ile gerçekleştireceğim. Rehin düşen Piazza Youtube yüklediğimiz videoda maskesini çıkarmayıp bir süre role uymayıp oturmaya geldik gibi saçma rol yapıyor 5 kişinin arasında FEAR RP yapmayarak kahkaha atıyor ve alaycı tavır sergiliyor "kiddo" gibi söylemler bulunuyor iki tane uzun namlunun olduğu yerde. Sonrasında sinirlenip RK'lı olmasına rağmen emotesiz ateş edip Kenneth karakterini vuruyor aşağıda kanıtlar mevcut.
Öncelikle olay ilk agresif davranıp ateş açan taraf Piazza birliğiymiş gibi gösteriliyor, burada yine tatlu su kurnazlıkları deneniyor fakat RK'lı olduğunuz ve RK'lı olmanıza rağmen sebepsiz bir yere Hood onaylı bir birliğin R20'sine DM atıyorsunuz. RK olmadığınıza rağmen neden DM atıyorsunuz diye sormazlar mı insana? Olayın yaşandığı gün en az 3 yada 4 defa RK kural ihlalini çiğnediniz. Birlik R20'niz Piazza karakterini arayıp özür diliyor, sunucu bakıma giriyor ve sonrasında 2 tane birlik yetkilisi gelip sebepsiz yere DM atıyor. Birde atmış olduğunuz DM'den ötürü kendinizi haklı gibi göstermeye çalışıyorsunuz.
Evet söylediğin gibi Razy'e ben direkt ceza vermesini ihlal yapan oyuncuları o an cezalandırmasını /pm üzerinden de söyledim.
Bu arada ''Kiddo'' alaycı bir kelime değildir,'' Birliğimde bir süre rol yaptın, rol yaptığın karakterine de kiddo diyordum ve buna hiç bozulmuyordun. Piazza karakteri yaşlı bir karakter, bu tarz kelimeler kullanması senin karakterini aşağılamak amaçlı değil.
Bunuda buraya bırakayım. Ss'de saatin 00:57 olduğu görülebiliyor ve ben IFM'den hood rolsel olarak gelip silahla dağıtma rolü yapmak istediğimi söylüyorum. Senin gönderdiğin videoda saat 01:41 olduğu görülüyor. Ortalama 45 dakikalık bir süre var. Birliğinize ulaşıp rol yapabilmek için oyunda olup olmadığınızı kontrol ediyorum ve ulaşabileceğim kimse oyunda değil ne yazık ki. Komik olan tarafa geleyim, biz mekan içerisine girdiğimiz an bir anda gökten vahiy mi geldi artık bilemiyorum, hepiniz oyuna giriyorsunuz. Kusura bakmayın da bizde bazı şeyleri anlayabiliyoruz, siz gökten gelen vahiyle bir anda oyuna giriyorsunuz ve bir anda mekanınıza girip yine Piazza karakterine sıkıyorsunuz.
Hatta biz DM için değil, rol için gittiğimizin en büyük kanıtı Ukeme karakterinin can barının düşük seviyede olması.
Zaten bu rol yaşandıktan sonra Piazza birliği oyuncuları gelip hood bölgenizi kurallara uygun bir şekilde basıp bütün herkesi düşürüp Meta ve Mix yaparak aldığınız iki oyuncuyu da elinizden alıyor.
Olay sırasında Razy orada bulunduğu için, Razy de gerekenleri ve pm üzerinde konuştuklarımızı yazabilir.
Velhasıl kelam, bir admin olarak Razy oradaydı ve kendisine de gereken işlemi taraflara eşit olarak uygulamasını söyledim.
İyi forumlar.