Konu: Cesar Gutierrez  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2024 02:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cesar_Gutierrez @ege the b3st

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Eserrrooo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı emote.

Alıntı
Hatalı emote.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş /do dan komut bildiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılsın, uyarılacak bir yanı yok. İlk kez yapmıyor.

#1 - 19.08.2024 02:39
Komik bir şikayet, öncelikle ilk kez yapmıyor dediğini kanıtla.

Savunmama gelecek olursak, arkadaşlarla hiçbir şekilde iletişime geçilmiyor. /b'den yazsam rolü bölerdim, PM'den yazınca PM- atıp duruyorlar, ben de /do'dan belirtmek zorundaydım ki rol akışı sağlansın. Başka savunma gelmeyecek bu komik şikayete. Ayrıca direkt /dene dememişim, durum belirtip yol göstermişim.

#2 - 19.08.2024 02:42
Ayrıca, şikayetin özetini yetkili arkadaşlara bırakıyorum. Yönetim kandırmaya çalışmak bu arkadaşlar için gelenek hale gelmiş.

Sorduğu soru:

Gerçekte olan emote:

İki emote arasında dağlar kadar fark var, @Dizzy Ama Ya adlı arkadaş da bunu onaylayacaktır diye düşünüyorum. Onu kandırıp moderator ssi almış ve şikayetin kabul olması için şikayete eklemiş.  ::)

#3 - 19.08.2024 05:06
/do da dene komutu bulunuyor, cidden mentaliniz sağlıklı değil.

#4 - 21.08.2024 01:21
Açtığın şikayete dön bir bak.. Eminim herkes şu an kahkaha atıyordur bu şikayeti görünce, sonuçlanabilir.

#5 - 21.08.2024 04:34
Asıl kahkahayı konu başlıklarının altındaki iletilerini görünce patlattıklarına eminim, toxic iletilerine bir son vermen hem senin hem de bizlerin morali için iyi olacaktır.

Sonuçlanabilir.

#6 - 22.08.2024 22:40
Merhaba, @ege the b3st sizi bu seferlik uyarıyoruz. Lütfen bu tarz durumlarda daha dikkatli olun. Tekrarında ceza alabilirsiniz, iyi roller.