Konu: [18.08.2024] NonRP, Copbait  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.08.2024 20:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rich Cappona @zeixann1 , Eric Drexler @Thoronto , Maskeli_24705

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Henry Stones

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2024 - 18.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NonRP, Copbait

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir araç kovalıyoruz, LINE hattında üçten fazla ekip var ve kovalamaca sürüyor ancak şikayette arkadaşlar anlamadığım bir şekilde gelip dahil oluyor, bize çarpıp yoldan çıkartıyor veya ayak altında dolaşıp rolümüzü yapmamıza engel oluyor. Videoda açık ve net, pek bir şey yazmaya gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 17:20 - 19:00 arasını kontrol edebilirsiniz, açıkça gözüküyor.

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 18.08.2024 20:07
Nonrp veya copbait yapmaya çalışmadım sadece kişiyle ic rolüm olduğu için kaçırmak istedim o yüzden rolün gidişatını takip ettim adamı sıkıştırdığınız zaman yanına gidip alıp kaçıracaktım.

#2 - 18.08.2024 20:25
17.26'da LINE hattının içine girmeme bu yasak değil mi? demişsin dostum. :DDDDDDDD tam olarak yolumdan giderken sizin LINE hattınız beni tam olarak ne ilgilendiriyor? Bende orada ekiplerden kaçıyordum ve arkamda kovalayan ekip bulunuyordu. LINE hattından dolayı yolumu kaçmak için başka güzergaha mı çevirmem gerekiyor. Ne saçma iş? Arkadaki beni kovalayan ekibin kafası karışsın diye LINE'a giriyorum sizde o sırada başka adam kovalıyormuşsunuz. Beni pek ilgilendirmiyor. Ayrıca LINE hattında seni PIT'leme veyahut herhangi bir durumda bulunmamışım. Sana motor çarpmış, ben çarpmamışım. Beni eklemen geçenki şikayetteki gibi biraz hırs yapmışsın dostum. Neyse, savunmam bu kadar.

Spoiler: GösterGizle

iyi roller dostum kenan

not: diğer şikayet eklediğin adamların hiçbirini tanımıyorum :d beni bağımsız ekleyesin gelmiş sanırım.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 20:27 RusLaxx »

#3 - 18.08.2024 20:49
17.26'da LINE hattının içine girmeme bu yasak değil mi? demişsin dostum. :DDDDDDDD tam olarak yolumdan giderken sizin LINE hattınız beni tam olarak ne ilgilendiriyor? Bende orada ekiplerden kaçıyordum ve arkamda kovalayan ekip bulunuyordu. LINE hattından dolayı yolumu kaçmak için başka güzergaha mı çevirmem gerekiyor. Ne saçma iş? Arkadaki beni kovalayan ekibin kafası karışsın diye LINE'a giriyorum sizde o sırada başka adam kovalıyormuşsunuz. Beni pek ilgilendirmiyor. Ayrıca LINE hattında seni PIT'leme veyahut herhangi bir durumda bulunmamışım. Sana motor çarpmış, ben çarpmamışım. Beni eklemen geçenki şikayetteki gibi biraz hırs yapmışsın dostum. Neyse, savunmam bu kadar.

iyi roller dostum kenan

not: diğer şikayet eklediğin adamların hiçbirini tanımıyorum :d beni bağımsız ekleyesin gelmiş sanırım.

Seni kovalayan hiçbir polis arabası yok , hepsi bizim LINE'ımıza dahil, yayın kaydında da gözüküyor zaten senin arkanda herhangi bir araç bile yok. Araç kovaladığımızı görüp dahil oluyorsun, mantıklı ve savunulacak bir yanı yok.

#4 - 18.08.2024 21:21

iyi roller dostum kenan

Seni kovalayan hiçbir polis arabası yok , hepsi bizim LINE'ımıza dahil, yayın kaydında da gözüküyor zaten senin arkanda herhangi bir araç bile yok. Araç kovaladığımızı görüp dahil oluyorsun, mantıklı ve savunulacak bir yanı yok.
Keşke videom son 2 dakikayı almak yerine 5-10 dakikayı alsaydı da sana kanıtlarıyla ulaştırsaydım. :D Neyse daha savunma gelmeyecek.

#5 - 18.08.2024 22:39
Merhabalar, arkadaşlar ben jailimi yedim zaten. İyi günler.

#6 - 24.08.2024 20:06
Aynı konu için tekrar tekrar şikayet açmayınız, başka bir şikayet konusu üzerinden sonuçlandırıldı. K&A