Konu: David Piazza quit  (Okunma sayısı 709 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.08.2024 16:16
R19 degil, R20 olarak ben söze gireyim.

Valachi ve Piazza'nın sözlerini çigneyerek ateşkesi bozmaları, forumda yedikleri sayısız susturmalar her şeyi kanıtlar nitelikte.

Hem IC hem OOC ihlalleri göz önüne almış, tek amaçları; DM atmak, OOC kinlerini kusmak ve yere düşürüp video çekerek kendilerini tatmin etmek olan bir birlik.

Red Army Prime'ın söylediklerine harfiyen katılıyor ve onaylıyorum.

#11 - 18.08.2024 16:21
Arkadaşın susturması olduğu için ben yanıtlayacağım.
Rolü anlatıp karalamaların son bulduysa sana güzelce Cevap yazacağım Cevat Can. Rolün başlı başına videoları ve ss leri mevcut yaptığın ihlalleri günlerce bekletip ooc muhattab olduğun insanları olaya dahil etmen seni haklı veya üstün yapmıyor. Ek olarak yaptığın ihlalin bir açıklaması da yok, rolü anlatıp çamur atman seni haklı yapmaz bir kaç ay önce açılmış bir birliğe, eski oyuncuların olduğu için kin yapıp kapattırmaya çalışman da senin başlı başına karakterini yansıtıyor. Q attın düşmemek için lafı uzatmayalım. Dm videoları falan, filan... Dün akşam El Corona'da gerçekleşen dm de birliğinizden defalarca banlanan hile multicileri banlattığımızı da hatırlatayım. Belki hakkımızda yazacağınız ve atacağınız çamurlara bir nebze engel olur. Fazla uzamasın Cezasını alsın İnsiyatif meselesi değil.

#12 - 18.08.2024 16:47
merhabalar dışdan bir oyuncu olarak Red Army Prime'ın şu savunmasına karşılık şunu diyeceğim.
SAMP ortamı kitlesini iyi tanıyorum. Amaçları DM atıp DM videosu çekmekten başka birşey olmayan insanlar için, R20 karakterimin düşüp şahısların eline SS video görüntüsü vermemek için kendi isteğimle çıkış yaptım.
Oyun içerisinde belirli bir noktada olabilirsin, bunun üstünlüğünü kuruyor olabilirsin ama burası forum, bu şekilde üstten konuşarak kendini dokunulmaz göstermen ki yönetim tarafınca ıc ooc desteklendiğini bile düşündürebilir bu sözlerin. Bu şikayetten ceza almadan ayrılırsan büyük bir ihtimallede bu dediklerimden dolayı ceza almazsın. Burada sende bir oyuncu olduğunu unutma. Karakterimin ekran görüntüsü alınmasın diye q attım demen kadar garip bir savunma yok. Sen akan rolü sonuç olarak bozuyorsun, belkide seninle de bir rol döndürülecekti o an için. Sadece dışarıdan bir gözle bunu yazdım, şikayeti açanlarla da bir alakam yok iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 18.08.2024 19:39 Rastee »

#13 - 18.08.2024 19:22
@Eswiper susturması olduğu için onun adına yazıyorum;

Kendini dokunulmaz zannedip her şikayette alakasız bir şekilde IFM'i meşgul etmenin sebebi ne? Benimde r20 olduğum zamanlar oldu, bu vakite kadar bir kere bile düştüğüm zamanlarda q atmadım. Diğer R20 arkadaşlarında böyle bir olayda alakasız bir sekilde IFM'i meşgul ettiklerini sanmıyorum. Bizi DMci tagında gösteriyor olabilirsin, dün birliğinden ban yiyen 3 multiaccount'u sana hatırlatmak istiyorum. Bizimde R20miz düştü ama senin gibi boş yaygara çıkartmadı. Şu huyundan umarım bir gün vazgeçersin ve kendini diğer oyunculardan üstün görmeyi bırakırsın.

#14 - 18.08.2024 21:31
@Eswiper susturması olduğu için onun adına yazıyorum;

Kendini dokunulmaz zannedip her şikayette alakasız bir şekilde IFM'i meşgul etmenin sebebi ne? Benimde r20 olduğum zamanlar oldu, bu vakite kadar bir kere bile düştüğüm zamanlarda q atmadım. Diğer R20 arkadaşlarında böyle bir olayda alakasız bir sekilde IFM'i meşgul ettiklerini sanmıyorum. Bizi DMci tagında gösteriyor olabilirsin, dün birliğinden ban yiyen 3 multiaccount'u sana hatırlatmak istiyorum. Bizimde R20miz düştü ama senin gibi boş yaygara çıkartmadı. Şu huyundan umarım bir gün vazgeçersin ve kendini diğer oyunculardan üstün görmeyi bırakırsın.
Şikayetle ilgili olmayan şikayette ismi geçmeyen birisi/birileri tarafından yorum gelmiş, umarım silinmeden yada değiştirilmeden iki şahısa da gerekli yaptırımlar uygulanır.
İyi forumlar.

#15 - 18.08.2024 21:45
Manipüle yeteneğini başka dallarda kullanman dileği ile doğru söze ne denir? Savunmayı neden yaptığımız mesajın başında açıkça yazıyor. Kontrol altına aldığın insanların mesajını görmezden geldiğin gibi bu mesajları da görmezden gelebilirsin mesela. İyi roller.  :vice:

#16 - 21.08.2024 13:16
David Piazza cezalandırılacak. Ek olarak şikayete susturulması olsun olmasın önemli değil, başka birisi adına savunma yazan herkes oyun & forum üzerinden cezalandırıldı. Forum Kurallarını iyi okuyun.