Konu: Wamalwa Soumare - npn rp  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2024 14:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wamalwa Soumare  (nc atmış yeni adıyla Pemphero Teklehaimanot) @getofenschryzen

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Timodi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
non rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Market caddesinde gezerken karşıdan geldiğimi görüyor, aracını bana doğru çevirip araçtan atlayıp hiçbir şey olmamış gibi koşuyor ve bunu bilerek yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): #temizvice

#1 - 21.08.2024 14:22
Merhaba size oyun içinde PM'den yazdığım gibi anlı lag'dan ötürü kaza gerçekleşti ve sizde forumda görüşürüz yazdınız. Gerçekten bir lag kazası için şikayet açmanız komik. Savunulacak pek bir yanı yok. Yoksa neden aracımdan durduk yere atlayayım sürüş esneasında?

#2 - 21.08.2024 14:26
Merhaba size oyun içinde PM'den yazdığım gibi anlı lag'dan ötürü kaza gerçekleşti ve sizde forumda görüşürüz yazdınız. Gerçekten bir lag kazası için şikayet açmanız komik. Savunulacak pek bir yanı yok. Yoksa neden aracımdan durduk yere atlayayım sürüş esneasında?
lag var diye aracı benim üstüme sürüp, araçtan atlayıp koşmaya devam mı ettin, sonuçlanabilir.

#3 - 24.08.2024 20:11
Merhabalar, @getofenschryzen sizi bu seferlik uyarıyorum. Bu tarz durumlar yaşanabiliyor fakat elinizden geldiğince dikkatli olmalısınız. İyi roller.