Savunma gelmiş, güzel. Şikayet açar gibi yapılan savunmanın sadece bu şikayetle olan kısmına değineceğim.
Şahıslar daha önceden yürümeyecek halde emot atıyorlardı.
Bunun kanıtını atmamışsın.
0.40'a kadar işgence rolü yaptığımızın kanıtı kaç saat sana işgence rolü yapıyoruz sen bu halde seni kuma götürüyorken saatlerce işgence görmüş 18-19 yaşınca hispanik karakterin ile ayağımdan tutup çekmeye çalışıyorsun /dene olmadan. Bu yüzden karşılık vermedim quit attığımın senin chatloguna düşecek yada senin rolünü etkileyecek bir durumda atmadık ondan yana bir problem yok.
Ekstra durum olarak kumdan gerçektende sana zarar gelmeyecek şekilde atabiliriz gerçektede kumun üstüne kıç bölgenle oturduğunda kayarsın iteklendiğinde 😄
Öncelikle çok gördüğüm bir hatanı düzelteceğim.
işgence değil
işkence. Savunmaya geçelim tekrardan..
İşkence edildiğim doğrudur, karakterim bayağı bir dayak yedi. Kurallara bakacak olursak;
- Bir karakteri yöneten oyuncudan izin almadan işkence rolüne girmek
Yaptığınız rol zaten yanlış bir roldü, işkence rolleri sunucuda yasaklı rollere giriyor. Değerlendirecek adminin bunu göz önünde bulundurmasını talep ediyorum.
Gayet yapılası bir harekette bulundum, Kenneth yanımdayken bacağına asıldım ve aşağıya salladım kendimi. /dene atmama izin vermeden zaten Kenneth karakteri bana vurdu, aşağıya bir güzel düşürdü ve uçtu gitti, sonrasında /q attı.