Konu: Rk ihlali  (Okunma sayısı 263 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2024 23:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacobo Navarra @trust no one

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yui Chinatsu / Nate McShane

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:08.2024 23:30 civarı.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: RK ihlali.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Savaş sebebiyle şehirden çıkıp kasabalarda geziyorduk. Arkadaşlarda şans eseri(?) bizi palomino creekde vurup düşürdüler. Sonrasında toparlanıp kaçma rolü yapacağımız sırada rkladıkları halde yine vurdular.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 22.08.2024 13:16 HANZEL »

#1 - 21.08.2024 00:35
Kanıt olarak göstereyim, (hasarlar ssi falan almayı unuttum uzun zamandır rol yapmıyorum ama yanı kişiler oldukları arkadaşımın kanıtlarında belli oluyordur zaten) İlk videoyu biraz uzun tutmamın sebebi adamların bizi düşürdükten sonra bizim role bir şekilde dönmemiz (yani yaralı rolünün yapılması olsun, o anki çatışmanın bitmesi olsun. Özetle rklı olduğumuzu belirtmek adına uzun tuttum)

ilk video ilk vuruluşumuzun ardından ayağa kalktığımı ve role devam ettiğimi gösteriyor

ikinci video rklandığımız anı gösteriyor.

#2 - 21.08.2024 00:51
Yarın detaylı savunma gelecektir, müsait değilim.

#3 - 21.08.2024 15:10
Selam kısa tutacağım, çok şikayet açılmış uzun tutmaya gerek yok.

Olay yerinde sizi vuruyoruz, meta ile DC sesinde olduğunuz arkadaşlarınız gelip heli ile bizi taramaya geliyor. Daha sonrasına içeri girip bekliyoruz zaten chat loglarında "uyuyalım, silahlar güvende kalsın" Diyip RK ihlalini sen yapıyorsun, bende bunlar kaçıyor diyip tekrar vuruyorum. Rklıysan rolünü yapacaksın silahla vuruldun, nasıl araç sürüyorsun?

#4 - 21.08.2024 15:34
Sesli sohbette olduğumuza dair bir kanıtınız olmamakla birlikte, iletişimimizi oyun içindeki telsizi kullanarak yaptığımızı ilk videodan gayet açık bir şekilde görebilirsiniz. Aksi bir duruma dair kanıtınız var ise şikayet oluşturmaktan çekinmeyin. Ayriyeten yaralı halinden kalkar kalkmaz arabaya binmeye çalışmadığımızı, role uyum sağlayarak ortamdan ayrılmaya çalıştığımızı da ilk videodan görebilirsiniz. Ortada bir kural ihlalinin söz konusu olduğunu sanmıyorum. Savunmanız için teşekkürler, iyi roller dilerim. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 21.08.2024 15:36 Mekal »

#5 - 21.08.2024 18:05

Olay yerinde sizi vuruyoruz, meta ile DC sesinde olduğunuz arkadaşlarınız gelip heli ile bizi taramaya geliyor. Daha sonrasına içeri girip bekliyoruz zaten chat loglarında "uyuyalım, silahlar güvende kalsın" Diyip RK ihlalini sen yapıyorsun, bende bunlar kaçıyor diyip tekrar vuruyorum. Rklıysan rolünü yapacaksın silahla vuruldun, nasıl araç sürüyorsun?
Nerden kurtarırsam kardır diyerek üstüme sallamışsın. Ekstra bir savunma gelmeyecek ihlaller gayet net şekilde gözüküyor, bu kadar kin tutmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#6 - 22.08.2024 13:04
Merhaba, @HANZEL en kısa sürede kanıtlarınızı güncelleyin.

#7 - 22.08.2024 13:16
Merhaba, @HANZEL en kısa sürede kanıtlarınızı güncelleyin.
fix @izanagi

#8 - 22.08.2024 13:25
İncelemede.

#9 - 22.08.2024 13:32

Merhaba, oyun politikaları nedeniyle her ne olursa olsun vurduğunuz bir kişiyi tekrardan RK'lı duruma getiremezsiniz. Sizlerde savaş rolündesiniz ve IC olarak iletişimde olduğunuzu düşünüyorum çünkü video kaydında gözüktüğü üzere bahsi geçen Sultan ile beraber bölgeye geliyorsunuz. Jacobo_Navarra karakteri cezalandırılacak. İyi roller.