Konu: Magnuz Perez / OOC kullanım  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.08.2024 10:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Magnuz Perez

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ortamdaki herkes.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Bugün

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /b

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar başka bir şikayette uyarılmalarına rağmen hala aktif rolde B kullanıyorlar. Nathan karakterinin aktif rolde /b kullanması, tehditkar konuşması amacını gösteriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/4b2e000

Ek açıklamalar(varsa): Zaten uyarılmışlar, ceza verilmesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 17.08.2024 16:22 ege the b3st »

#1 - 17.08.2024 11:16
Kral adam role devam etmek için diyor. Rolü bölen kişi Piazza r20si. Role devam etmek için öyle konuşuyor. Rolü bölmek için değil, role devam etmek için öyle yapıyor. Önceki şikayetle farksız dostum.

#2 - 17.08.2024 11:18
Şikayeti kime açtıysam savunmasını o yapsın.

#3 - 17.08.2024 14:27
Şikayeti yanlış kişiye açmışsın ooc kullanan benim, arkadaşın muhattabı siz olmadığınız için orada en yakın piazza üyesinin ona söylemesi adına bunu yazdım, rolü engelleyen ve ya sorun çıkartacak açıdan ısrar etmedim sadece yazıyı görmeleri için bilgilendirme yazısı attım. Şikayete bakacak adminin insafiyetine kalmış bir konu. İyi forumlar.

#4 - 17.08.2024 16:22
Şikayeti yanlış kişiye açmışsın ooc kullanan benim, arkadaşın muhattabı siz olmadığınız için orada en yakın piazza üyesinin ona söylemesi adına bunu yazdım, rolü engelleyen ve ya sorun çıkartacak açıdan ısrar etmedim sadece yazıyı görmeleri için bilgilendirme yazısı attım. Şikayete bakacak adminin insafiyetine kalmış bir konu. İyi forumlar.
Haklsıın, bunu düzelteceğim. PM atabilirsin, seste değiliz sonuçta B'den yazmana gerek yoktu. Admine bırakıyorum.

#5 - 17.08.2024 16:33
Haklsıın, bunu düzelteceğim. PM atabilirsin, seste değiliz sonuçta B'den yazmana gerek yoktu. Admine bırakıyorum.

Yakınımda hangi Piazza üyesi varsa onun görmesi amacıyla yazdım, sonuçta burada normal bir çatışma rolü dönmüş arkadaşın oyundan çıkmasına gerek yoktu.

#6 - 17.08.2024 16:36

Yakınımda hangi Piazza üyesi varsa onun görmesi amacıyla yazdım, sonuçta burada normal bir çatışma rolü dönmüş arkadaşın oyundan çıkmasına gerek yoktu.
Bunun yerine forumu kullanarak şikayet açıyoruz. /b'den yargı dağıtmaya gerek yok, böyle bir mantık da yok. O zaman herkes b'den yazsın.

#7 - 17.08.2024 16:40

Bunun yerine forumu kullanarak şikayet açıyoruz. /b'den yargı dağıtmaya gerek yok, böyle bir mantık da yok. O zaman herkes b'den yazsın.

B'den sürekli bir yazı yazmadım, orada olanlara hatırlatma attım. Rol için sunucuda oynayan biri zaten /q atmaz. Tartışmak için savunma yapmıyorum ben geri dönüş yapmana gerek yok mesajlarıma. Rolü etkileyen bir /b kullanmadım.

#8 - 17.08.2024 16:45
Pekala, sonuçlanmasını bekleyelim.

#9 - 17.08.2024 23:25
Merhaba, @moskitros sizi bu seferlik uyarıyoruz. Her ne olursa olsun, rol sırasında elinizde geldiğince /b kanalını kullanmamaya özen göstermelisiniz. İyi roller.