Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi günler dilerim, polis arkadaşımızın şikayet açıklamasındaki gibi olaylar o şekilde gerçekleşti ancak hile konusuna geleyim. Araçta sabit şekildesiniz sizleri deagle ile ardı ardına 3 kere tutturarak düşürmem kadar normal birşeyde yok. Hasar saniyelerinin hepsi 44 olsaydı eğer evet hile olabilirdim lakin deaglenin ateş etme salisesi 1 saniyeye sığacak şekildedir yani total 1 saniyede size 2 mermi tutturmam olası ki zaten öyleydi. Diğer mermimide 46. saniyede tutturmuşum. Aslında sizlere açtığım yoğun ateş sonucunda 1 saniye sonra hasar vurabilmişim tekrardan son tutturma hiti olarak. Herhangi bir hile kullanmıyorum zaten Vice anticheati yenilenmişti loglarada bakılabilir keşke elinizde videoda olsaydı daha iyi yorumlayabilirdik o sırada video programım açık olsaydı ben atmak çok isterdim, hile olarak düşündüğünüz için gerçekten üzgünüm ama emin olun herhangi bir hilem bulunmamaktaydı ve araçta sabit haldeydiniz aracınız hasarlandıktan sonra, iyi günler iyi roller dilerim.