Konu: Ruggero Borelli Hile, III. parti yazılım şüphesi.  (Okunma sayısı 272 defa)

#0 - 26.08.2024 20:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ruggero Borelli @32Aamirkhan32

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felipe Pareja @heysergeant   Mark Stewart @Soylu27   Lavinia Schweinsteiger @SHIGEMI

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.08.2024 19:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, arkadaşların maske ile gezdiğini görüyoruz, polis memuru olduğumuz için bu bizde şüphe uyandırıyor. Arkadaşları durdurup kontrol sağlamak istiyoruz, rol gereği durmamayı tercih ediyorlar, bir süre takip ettikten sonra duruş sağlıyorlar. Buraya kadar herşey normal, ateş alacağımızı düşünerek temkinli davranıyoruz, ardından araçtan inerek bütün ekiplerin yaklaşık beş saniye içinde düşürüyorlar. Arkadaşın hile olduğunu düşünüyorum, yetkililer tarafından incelenmesini talep ediyorum. Deagle gibi bir silah ile iki saniyede birini düşürmesi ve hareket halinde olduğumuza rağmen hiç bir mermiyi ıskalamaması, çok seri atış yapması bana normal gelmiyor. SS'de görüldüğü üzere saniyelere bakarak ne demek istediğim gayet açık bir şekilde görülebilir. Normal bir oyuncunun bunu yapabileceğini düşünmüyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/hl9wrcg

Ek açıklamalar(varsa): Hayır, yok.

#1 - 26.08.2024 20:59
Şahitliğimi onaylıyorum, araçtan indiğimizde direkt olarak düştük. Ben de aynı şekilde hile olduğunu ve incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

#2 - 26.08.2024 21:10
Şahitliğimi onaylıyorum. Ben de aynı şekilde hile olduğunu ve incelenmesi gerektiğini düşünüyorum.

#3 - 26.08.2024 21:19
Savunmanızı yapın. @32Aamirkhan32

#4 - 27.08.2024 14:21
Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi günler dilerim, polis arkadaşımızın şikayet açıklamasındaki gibi olaylar o şekilde gerçekleşti ancak hile konusuna geleyim. Araçta sabit şekildesiniz sizleri deagle ile ardı ardına 3 kere tutturarak düşürmem kadar normal birşeyde yok. Hasar saniyelerinin hepsi 44 olsaydı eğer evet  hile olabilirdim lakin deaglenin ateş etme salisesi 1 saniyeye sığacak şekildedir yani total 1 saniyede size 2 mermi tutturmam olası ki zaten öyleydi. Diğer mermimide 46. saniyede tutturmuşum. Aslında sizlere açtığım yoğun ateş sonucunda 1 saniye sonra hasar vurabilmişim tekrardan son tutturma hiti olarak. Herhangi bir hile kullanmıyorum zaten Vice anticheati yenilenmişti loglarada bakılabilir keşke elinizde videoda olsaydı daha iyi yorumlayabilirdik o sırada video programım açık olsaydı ben atmak çok isterdim, hile olarak düşündüğünüz için gerçekten üzgünüm ama emin olun herhangi bir hilem bulunmamaktaydı ve araçta sabit haldeydiniz aracınız hasarlandıktan sonra, iyi günler iyi roller dilerim.

#5 - 27.08.2024 16:25
Arkadaşlar merhaba öncelikle iyi günler dilerim, polis arkadaşımızın şikayet açıklamasındaki gibi olaylar o şekilde gerçekleşti ancak hile konusuna geleyim. Araçta sabit şekildesiniz sizleri deagle ile ardı ardına 3 kere tutturarak düşürmem kadar normal birşeyde yok. Hasar saniyelerinin hepsi 44 olsaydı eğer evet  hile olabilirdim lakin deaglenin ateş etme salisesi 1 saniyeye sığacak şekildedir yani total 1 saniyede size 2 mermi tutturmam olası ki zaten öyleydi. Diğer mermimide 46. saniyede tutturmuşum. Aslında sizlere açtığım yoğun ateş sonucunda 1 saniye sonra hasar vurabilmişim tekrardan son tutturma hiti olarak. Herhangi bir hile kullanmıyorum zaten Vice anticheati yenilenmişti loglarada bakılabilir keşke elinizde videoda olsaydı daha iyi yorumlayabilirdik o sırada video programım açık olsaydı ben atmak çok isterdim, hile olarak düşündüğünüz için gerçekten üzgünüm ama emin olun herhangi bir hilem bulunmamaktaydı ve araçta sabit haldeydiniz aracınız hasarlandıktan sonra, iyi günler iyi roller dilerim.
Merhaba, öncelikle savunmanız için teşekkürler.  Araçtan inip üzerimize gelmeye başladığınızda, sabit durmadık araç ile hareket halindeydik, ardından araç bozuldu ve bizde düştük. Hepsini tutturma ve saniye konusuna gelecek olursak, ben driveby pozisyonundaydım ve size karşılık veriyordum,o sırada dediğim gibi araçta bozulana kadar hareket halindeydi. Deagle gibi çok seken ve kullanımı yavaş olan bir silahla bunu yapabilmenizi mümkün bulmuyorum. Çünkü ekip arkadaşlarım ile birlikte aynı anda düşüyoruz. Dediğiniz gibi yetkililer tarafından loglar kontrol edilebilir.

#6 - 27.08.2024 16:43
Merhaba, öncelikle savunmanız için teşekkürler.  Araçtan inip üzerimize gelmeye başladığınızda, sabit durmadık araç ile hareket halindeydik, ardından araç bozuldu ve bizde düştük. Hepsini tutturma ve saniye konusuna gelecek olursak, ben driveby pozisyonundaydım ve size karşılık veriyordum,o sırada dediğim gibi araçta bozulana kadar hareket halindeydi. Deagle gibi çok seken ve kullanımı yavaş olan bir silahla bunu yapabilmenizi mümkün bulmuyorum. Çünkü ekip arkadaşlarım ile birlikte aynı anda düşüyoruz. Dediğiniz gibi yetkililer tarafından loglar kontrol edilebilir.

Orada sıkan 4 kişiydik ekip arkadaşlarınız ile düşmeniz çok normal. Evet driveby attığınız doğru  ama aracınız bozuldu ve durdunuz, duran hedefi vurmakta kolaydır. Videonuz olsaydı demek istediğimi çok iyi anlardınız.Onun haricinde olayı çok fazla uzatmak istemiyorum, hile şikayeti değeri taşıdığınıda çok fazla düşünmüyorum iyi günler dilerim.

#7 - 27.08.2024 17:18

Orada sıkan 4 kişiydik ekip arkadaşlarınız ile düşmeniz çok normal. Evet driveby attığınız doğru  ama aracınız bozuldu ve durdunuz, duran hedefi vurmakta kolaydır. Videonuz olsaydı demek istediğimi çok iyi anlardınız.Onun haricinde olayı çok fazla uzatmak istemiyorum, hile şikayeti değeri taşıdığınıda çok fazla düşünmüyorum iyi günler dilerim.
Araçta dört kişi olsanız bile farklı ve hareketli araçlarda bulunan dört tane VCPD üyesini dört ila beş saniye içerisinde düşürebileceğinizi düşünmüyorum. Ayrıca her ne kadar kanıtım olmasa bile o gün sizle beraber araçta bulunduğuna emin olduğum, maske takmayan Nazzaro Taveyra karakteri bu olay yaşandıktan yaklaşık iki saat sonra buna benzer bir suçlama sebebi ile sunucudan hile kullanımı sebebi ile yasaklandı. Yanlışım varsa bile loglar kontrol edildiğinde ortaya çıkacaktır. @ByRevenge
« Son Düzenleme: 27.08.2024 17:46 NemesisVac »

#8 - 27.08.2024 19:11
Yetersiz kanıt. @32Aamirkhan32 hakkında açılacak benzeri bir aimbot şikayetinde burası referans alınarak işlem yapılacak.