Konu: Tugor Castilla - DM  (Okunma sayısı 183 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.08.2024 20:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tugor Castilla - @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: görsel

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kleinman birliği kapanalı üç gün oluyor, ben daha oyuna yeni girdim ve gezinirken bir anda arkadaşlar beni taradı. PM'den beni vurmalarının sebebinin ise; Kleinman'da rol yapmammış.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş bunların üzerine ismimi değiştirmemi yoksa vurulabileceğimi söyledi, hatasının arkasında da. Rica ediyorum hak ettiği ceza verilsin.

#1 - 16.08.2024 21:05
Selam, savunma tek ileti halinde olacak. Boş boşuna uzatmaya gerek yok. Kleinman da rol yaptığını biliyoruz, ic karakterinin de onlar ile bağlantılı olduğunu da. Birliğin kapanması ooc bir şey, senin karakterin ic bir şey. Bunun yüzünden nc atman gerektiğini söyledim. Çünkü uyruğun alman ve hala o birlikte rol yaptığın karakterinlesin. İyi akşamlar, sonuçlanabilir.

#2 - 16.08.2024 21:06
Üni bugu yapıp jailden kaçıp ss atmışsın iyi günler.

#3 - 16.08.2024 21:34
Selam, savunma tek ileti halinde olacak. Boş boşuna uzatmaya gerek yok. Kleinman da rol yaptığını biliyoruz, ic karakterinin de onlar ile bağlantılı olduğunu da. Birliğin kapanması ooc bir şey, senin karakterin ic bir şey. Bunun yüzünden nc atman gerektiğini söyledim. Çünkü uyruğun alman ve hala o birlikte rol yaptığın karakterinlesin. İyi akşamlar, sonuçlanabilir.
Kleinman birliği kapatılalı üç gün oluyor, hem ooc, hem ic bilmen gerek. Yaptığın şey DeathMatch birlik kapandı diye herkes NC atmak zorunda değil çünkü İFM tarafından bile kapanmadı.

#4 - 16.08.2024 21:35
Senin dediğin şey saçma bir yere çıkıyor, birlik kapandı o zaman biz sivil olarak toplanalım ve sana ateş açalım mesela. Sence mantıklı mı? Karakterinde sivil orasını da çözemedim. Neyse arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.  :sampanya:

#5 - 17.08.2024 03:05

#6 - 17.08.2024 09:32
Senin dediğin şey saçma bir yere çıkıyor, birlik kapandı o zaman biz sivil olarak toplanalım ve sana ateş açalım mesela. Sence mantıklı mı? Karakterinde sivil orasını da çözemedim. Neyse arkadaş savunmasını yapmış, sonuçlanabilir.  :sampanya:
Nc atmışsın işte, bu karakterle rolün olduğu için sana sıktık. Rolsel oalrak Kleinmanla bir geçmişin olduğu için yani. Neyse, sonuçlanabilir.

#7 - 18.08.2024 15:02
NC atma sebebim başka birliğe geçecek olmam, zaten attığım kanıtlar yeterli. Sonuçlanabilir.

#8 - 22.08.2024 21:01
Bir kişiye ateş etmeniz için elinizde yeterli bir kanıt bulunması gerek (düşmanlık kanıtı) savunmada böyle bir kanıt göremiyorum. Gerekli cezai işlem uygulanacak.