Konu: İhlaller zinciri...  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 21.08.2024 23:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Musdo Gruzdan Musdov, @ffullecci Basheer Quraysh

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @kevin0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videolarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sürekli Roleplay, Mixing, Hatalı emote.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gruzdan'ı memura hakaret, işinden alıkoyma suçlarından tutukladım. Departmana yönelirken bağlantısı koptu, geri geldiğinde kelepçesi çıktığından dolayı yoktu. Bir anda araca bindi, neyse dedim devam ettim, departmanda durduğumuzda şahıs araç içeriden açılmamasına rağmen role uymadı, koşarak kodese gitti, uyarılara karşılık vermedi, role uymadı. Hatalı emote kullandı, videoda pm üzerinden "nereden kaçıyoruz" diyerek konuşuyor, mixing yaptığı belli. Diğer 2 arkadaş departmanda kafasına göre geziyor. Robert departmanda gezmekten dolayı Jail yedi ama Basheer bunun için ve mixing için jail yemedi. Gruzdan'da PG+Non-rp olarak yedi, ben bu şikayeti Sürekli roleplay, emote ve mixing üzerine açıyorum Gruzdan'a.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İhlaller ortada, bunlara ek olarak IC jail süresinin eklenmesini talep ediyorum. Rolsel olarak yanımdaydı, sevk edilecekti, videoda IC olarak jail yemediğide gözükmekte. Rol desteği almalarını talep ediyorum. Kolay gelsin.

#1 - 21.08.2024 23:08
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.08.2024 23:54
Sen ekipler Basheer'i dışarı götürdü emote'unu verince ben zaten gidiyorum ve bir daha gelmiyorum farkındaysan. Ayrıca yanınıza geldiğimde sadece sen nereden geldin gibi sorular soruyorsun, ben de cevap veriyorum. Çıkmamı söyleyen olmadığı için de çıkmıyorum.
Mixing konusuna gelirsek net bir kanıtın yok mixing yaptığımıza dair, bizim aramızdaki pm'leri görmen lazım onun için.

#3 - 22.08.2024 11:32
Selamın aleyküm boş bir şikayet olmuş @Apollon adlı yetkili zaten jail attı gereksiz şikayet olmuş

#4 - 22.08.2024 11:41
İki saattir senin keyfini bekledim orda saçma saçma şeylerden dolayı bekledin bende en sonunda dayanamayıp kaçtım. Ayrıca kelepçeledikten sonra kelepçemden falan tutmuyorsun? Kaçabilmemde hiçbir engel olmadıığı için kaçtım. Zaten n jail atılmış bir şey için niye şikayet oluşturuyorsun ne bu kin bilader anlıyorum sabahtan akşama kadar hayatını bu oyuna adadığın için olabilir ama yapma bence. Dışarıya çıkıp nefes al ve sakinleş.   :o :sampanya:

#5 - 22.08.2024 12:25
Dostum yediğin Jail PG+Non-RP üzerine, ben sana sürekli rp ve mixing üzerine açtım, yetkili arkadaşlar gerekeni yapar, IC jail sürende vardı zaten, rolsel olarak yanımdaydın. Departmanda rolsel olarak bir sürü polis bulunuyor, kafanıza göre koşup istediğiniz yere giremezsiniz, kin falan tuttuğum yok dostum, rolümü üçünüz baltaladınız, role uymadın ve şikayet açtım, hepsi bu. Kin tutuyorsun boş ve gereksiz şikayet gibi söylemlere gerek yok, yetkili arkadaş görünce sonuçlanır.

#6 - 22.08.2024 12:40
İnceleniyor.

#7 - 24.08.2024 19:35
Gerekli ceza verilecek.