Konu: [15.08.2024 - Ronald Sullivan] NON-RP DRIVING  (Okunma sayısı 203 defa)

#0 - 15.08.2024 01:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ronald Sullivan - @slox

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15/08/2024 - 01:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON RP DRIVING
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15 Ağustos 2024 tarihinde oyuna girip, Mob Alley olarak isimlendirdiğimiz yerde rol yapmak amacıyla hazırlanıyordum. Aksesuarı ayarlarken kaldırımda bekleyen karakterimi kasıtlı olarak ana yoldan çıkıp, kaldırıma girerek karakterimi eziyor ve ardından tekrardan yola çıkıyor.

Ayrıca gün içerisinde 'trafik tartışması' sebebiyle Mob Alley'e silahlı saldırı gerçekleştirdi, akşamında da bu tür davranışlar sergiledi. Şikayeti inceleyen yetkili dilerse o şikayeti referans alarak OOC kin yahut Trolling kural ihlallerinden ekstra bir işlem uygulamayı düşünebilir.

Trafik tartışması sebebiyle ateşli silah ile saldırıyla ilgili şikayet;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163262.0

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 15.08.2024 02:05
İnternetime lag giriyor ve seni yanlışlıkla eziyorum kanka. Olayı nerden nereye getirmiş ve kafanda kurmuşsun.

5 yıldır bu platformdayim kimseye OOC kin yapmadım yapmam da.

#2 - 15.08.2024 02:16
Ekran kaydına baktığımız zaman internetin ile ilgili bir problem olmadığı açık bir şekilde görülüyor, ana yoldan giderken kaldırıma giriyorsun ve karakterimi eziyorsun, tekrardan yola çıkıyorsun.

Seni tanımıyorum, sen de beni tanımıyorsun, sadece rol alanımıza sergilediğin arka planı doldurulamayan hareketler ve bunlarla birlikte gelen ihlaller sonucunda bu kanıya vardım ve şikayeti inceleyecek yetkiliye karşı bir öneri de bulundum. Dahası yok, eğer savunmanın da dahası yoksa sonuçlanmasını bekleyebiliriz.

#3 - 15.08.2024 02:38
Kimin OOC kin yaptığı çok açık ortada dostum, nerden şikayet açılabilecek konu varsa toplamışsın.

Mob alley çatışması ile bir alakasıda yok ayrıca bu muhabbetin kafanda kurmuşsun biraz

#4 - 15.08.2024 18:14
"Nereden şikayet açılabilecek konu varsa toplamışsın." demişsin, karakterime karşı tek bir ihlal gerçekleştirdin ve tek bir ihlal üzerinden şikayet açtım. Birliğime karşı gerçekleştirdiğin ihlali de referans verdim. Her neyse, her şey gayet açık. Yetkili talep etmedikçe daha fazla ileti gelmeyecek.

#5 - 17.08.2024 03:23
Merhaba, şikayet incelendi.

Kanıtta görüldüğü üzere internetinizde herhangi bir sorun bulunmuyor o an için, lag veya kesinti olduğu zaman isminizin yanında addon durumu fark etmeksizin kum saati görünüyor. Ronald_Sullivan karakteri Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

K&A