Konu: [13.08.2024] Mickey Vandegrift, Andreas Kleiber  (Okunma sayısı 194 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 01:00

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mickey_Vandegrift @the eyes never to lie

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.08.2024 - SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.6. Silah kuralları: Silahlı saldırı durumunda saldırıyı başlatacak karakterlerin mantığa ve kurallara uygun, karşı tarafın da görebildiği (sadece /me) bir emote vermesi gerekmektedir. Ancak savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.
Birliğe yeni dahil olan kişiler bir hafta boyunca hiçbir şekilde çatışmalara katılamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: işyerimiz Harwood'un içerisinde, gizli yerde bulunan dövüş kafesinin yanındaydım. Bir anda içeri Mickey Vandegrift karakteri girip silahı ile bana emotesiz şekilde ateş açtı, hoodumuza tek başına bastı sayılabilir. Beni vurdu ve kaçtı, ne hikmetse içeri girdiği gibi direktmen benim yanıma geldi. Vurduktan sonra emotesini attı ve gitti. Ayrıca arkadaş Carrazana birliğine katılalı daha bir hafta bile olmamış.
Ayrıca rolde Andreas Kleiber karakteri varmış, iki kişiler diyebiliiriz. Bir hoodu iki kişi basmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Hile kullanımından kontrol edilmesini arz ederim. Chatteki konuştuğumuz konuyu oyuncular görsün istemiyorum, eğer yetkili arkadaş isterse ona özel mesaj yoluyla blursuz halini ileteceğim. Arkadaşların son zamanlarda bu kadar silahlı rollere girmesi ilginç, yaptırım almalarını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 13.08.2024 01:09 CaSPeR »

#1 - 13.08.2024 01:14
Birliğe yeni katıldığı loglardan kontrol edilebilir, ekstra kanıtı yarın ileteceğim.

#2 - 14.08.2024 02:02
24 saat geçmiş savunma yok @Scealten

#3 - 14.08.2024 13:44
@Lichfield savunma yok, sonuçlar mısın

#4 - 16.08.2024 03:48
Merhaba, şikayet incelendi.

Mickey_Vandegrift  karakteri İllegal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

K&A