Konu: bpl  (Okunma sayısı 378 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.07.2024 20:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Kleyinet
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2024 18:35 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: merhabalar, kişinin açtığı şikayete denk geldim ve arkadaşın deagle'ı sekmiyor. videonun başlarında ve 3. saniyesinde bu belli olmakta, aynı yerde duruyor ve 5 mermisi de tutuyor, mesafe çokta yakın değil ve bir mermi bile kaçırmıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): daha temiz bir vice için.

#1 - 30.07.2024 08:34
Savunmanızı yapın. @Kleyinet

#2 - 30.07.2024 13:12
Öncelikle selamlar bpl ne demek bilmiyorum ama videoyu yavaşlatıp izlerseniz ateş ettiğim her mermide sıkmadan önce sabit durduğum ve crosshair'in küçülmesini beklediğimi net bir şekilde görebilirsiniz ki zaten ateş ettiğim her mermi tutmuyor kimi zaman mermileri kaçırıyorum ve arabaya geliyor. Arkadaşın söylediği gibi bir sekmeme hilesi kullansaydım videonun 9. ve 24. saniyelerinde ateş ettiğim mermiler hileci arkadaşın kafasını ufak bir farkla sıyırıp kaçmazdı diye düşünüyorum. Arkadaştan aimim iyi olduğu için özür dilerim ve videoyu yavaşlatıp öyle izlemenizi öneririm her mermide sabit olduğum yerdeyim ve cross hairimin en küçük halinde ateş ediyorum. Şikayeti açan arkadaşa ricamdır hileci arkadaşlarını savunmak için lütfen bir daha kendini komik duruma düşürmesin tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlandırılabilir iyi günler.
« Son Düzenleme: 30.07.2024 13:16 Kleyinet »

#3 - 30.07.2024 14:04
Öncelikle selamlar bpl ne demek bilmiyorum ama videoyu yavaşlatıp izlerseniz ateş ettiğim her mermide sıkmadan önce sabit durduğum ve crosshair'in küçülmesini beklediğimi net bir şekilde görebilirsiniz ki zaten ateş ettiğim her mermi tutmuyor kimi zaman mermileri kaçırıyorum ve arabaya geliyor. Arkadaşın söylediği gibi bir sekmeme hilesi kullansaydım videonun 9. ve 24. saniyelerinde ateş ettiğim mermiler hileci arkadaşın kafasını ufak bir farkla sıyırıp kaçmazdı diye düşünüyorum. Arkadaştan aimim iyi olduğu için özür dilerim ve videoyu yavaşlatıp öyle izlemenizi öneririm her mermide sabit olduğum yerdeyim ve cross hairimin en küçük halinde ateş ediyorum. Şikayeti açan arkadaşa ricamdır hileci arkadaşlarını savunmak için lütfen bir daha kendini komik duruma düşürmesin tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek sonuçlandırılabilir iyi günler.
o dediğin saniyelerde crosshair ekranına gelmeyip sıktığından dolayı farklı yere gidiyor. artı olarak crossun küçülmesini beklediğini sanmıyorum hızlı bir şekilde sıkıyorsun çünkü, artı olarak hiçbir mermi kaçırmıyorsun. he bir de farklı şeyler yazmışsın ona da cevap vereyim ben, o açtığın şikayetteki arkadaşı tanımıyorum. aiminde iyi falan değil duran adama sıkıyorsun. neyse tartışmaya gerek yok, savunmanı yaptıysan şikayeti kitliyorum kilidi açmamı istersen forum pm atarsın. hayırlı günler.

#4 - 15.08.2024 05:28
Deagle mermileri hiçbir halükarda bu şekilde stabil gidemez, bütün mermileriniz stabil gidiyor. Hile kullanımı kapsamında yasaklanacak.