Arkadaş
@Razy tarafından gerekli jail'i aldı. Bu rolün yaşanma sürecinde neyin ne olduğu gayet açık ve belliydi. Herhangi bir savunma yapmayacaktım fakat yine de açıklamam olsun isterim. Arkadaş sokağa ilk başlarda Troll hareketlerde bulunmuştu. Ardında Dequinn Wade ile anlaşma yaptılar ve anlaşmalı bir rol yapmış olduk. Ardından yine sokağa zarar verecek hareketlerde bulunduğundan dolayı ve troll içerikli hareketlerinden mütevellit bizim üyelerimizde gerekeni yapmış. Evin içinde sıkmamın sebebide çok açık bir şekilde belli. O sırada dediğim gibi
@Razy adlı yönetici rolü izliyordu ve olayların farkındaydı. Arkadaşım Archie Fletcher kişinin ağzına silah sokma rolü ve susturma hareketi yapıyordu. Ona rağmen bana hala rolde esir altına aldığımızda bağırarak ve hiçbir şey olmamış gibi sağlıklı şekilde cevap veriyordu. Zaten sonrasında ise Brandon Foster karakterinin ona dayak atmasını, sonrasında sokaktan uzak bir yere bırakmasını söyledik. Onun devamında da Brandon Foster karakteri ile RK'lı şekilde Brawl'a girmiştir. Saçma hareketlerinin ardından ise gerekli cezayı almıştır. Sebepsiz yere DM attığımızı söyleyerek sokakta sürekli polis olmadan silahlı olduğumuzu söylüyor. Çete üyesiyiz, sevmeyenlerimiz var, düşmanlarımız var. Biz değil mafya üyeleride silahlı bir şekilde hood'larında bekler. Bu gereksiz şikayete bu gereksiz yazın ise beni fazlasıyla güldürdü. Yine de şikayetin nasıl sonuçlanacağını merak ediyorum. Yarın gün içerisinde bu şikayete karşı gerekli anlatımı yapması için birliğimin R-19'u
@Masiva 'yada yazmış olacağım. O da müsait bir zamanında bu arkadaşın hareketlerini size anlatır. Olay açık bir şekilde ortada, herkese iyi forumlar.