Konu: Natalia_Plushenko  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.08.2024 04:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:   Natalia_Plushenko / Forum ismi bilmiyorum.
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3:30 13.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non rp

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şahısın kumarhanesine gelmiştim ardından araba ile kumar oynamayı teklif ettim bana dediki tamam 30k veririm şu marka araca kabul ettim verdigi miktarı sonra bir anda attı zarları bende cek dedim onu oynadıgımızı sanmıyordum sonrasında yüksek cektigim icin kaybettim haksızlık oldugunu söyledim ama ticket acınca bende mecbur vermeye gittim yetkililer bir terslik olmadıgını söyledi 24 saat icinde arabayı vermem istendi bende verdim attıgım videonun sonrasında ama bana Tanrılar bana arabanın iadesini sağlar gibi bir çümle kullandı bu nasıl bir çümledir? ben seni ic dolaandırdım ve ic geri vermeye geliyorum dolandırdıgımıda düşünmüyorum ama bu arkadaş böyle bir terim kullanarak non rp yapmış oldu çok sacma bir rol gercek hayatta biri dolandırınca tanrılar bana iadesini saglar diyemeyiz degilmi?  arkadaşın jail yemesini ve bir daha yapmaması icin uyarılmasını istiyorum iyi günler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Ek açıklamalar(varsa): Sahsın uyarılmasını ve jail yemesini istiyorum.

#1 - 14.08.2024 08:35
Merhaba, şikayet incelendi.

Oyun içerisinde böyle bir cümle kabul edilemez, OOC işlemleri IC olarak yansıtmamalısınız. Bu seferlik uyarıyorum, benzer durumda çok daha ağır bir yaptırım alacaksınız. @quarion

K&A