Konu: Troubadour God  (Okunma sayısı 375 defa)

#0 - 11.08.2024 01:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Timar @Troubadour
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Hotline esnasında olanlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/08/2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hotline sırasında arkadaşın videoda gözüktüğü gibi canı tek hitlik olmasına rağmen kendisine iki hit atıyorum ve düşmeyi bırak canı bile oynamıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=163018.0 Arkadaş hakkında açılan 2. şikayet. Bu şekilde değerlendirilirse sevinirim.

#1 - 11.08.2024 03:03
Dostum hemen 5 saniye sonra yanındaki towtruck'un üstünde düşüyorum, keşke videoyu kesmeseydin. Zaten videoda da gördüğün gibi canım yarısına kadar gitmiş. Kaybedeceğim bir şey olmayan hotline rolünde moderatör olarak niye hile açayım?

#2 - 11.08.2024 03:13
Dostum hemen 5 saniye sonra yanındaki towtruck'un üstünde düşüyorum, keşke videoyu kesmeseydin. Zaten videoda da gördüğün gibi canım yarısına kadar gitmiş. Kaybedeceğim bir şey olmayan hotline rolünde moderatör olarak niye hile açayım?

Videoyu kesmeseydin derken kral? Video buraya kadar olduğu için böyle attım, devamı maalesef yok. Varsa senin göndermen en sağlıklısı olur. Ancak burada önemli olan videonun devamı değil, tek hitlik canın varken iki hite nasıl düşmüyorsun? Bunu açıklaman gerekiyor.

#3 - 11.08.2024 14:25

Videoyu dikkatli izlediğimizde birbirimize aynı anda hit vurduğumuz görünüyor, tam bu anda durdurursak ben de düşüyorum zaten.

İlk vurduğun hitde de bana mermi gelmiyor gördüğün gibi, hitmarker kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Zaten vurulma animasyonuna da girmiyor karakter.
« Son Düzenleme: 11.08.2024 14:29 Troubadour »

#4 - 11.08.2024 15:40

Videoyu dikkatli izlediğimizde birbirimize aynı anda hit vurduğumuz görünüyor, tam bu anda durdurursak ben de düşüyorum zaten.

İlk vurduğun hitde de bana mermi gelmiyor gördüğün gibi, hitmarker kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Zaten vurulma animasyonuna da girmiyor karakter.

Kral video bittikten 5 saniye sonra düşüyordun? Şimdi ne değişti de videonun sonunda düştün onu anlayamadım. Birde daha net olması açısından videoyu yavaşlatarak tekrar yükledim. Hitmaker kaynaklı sorun diyorsun ancak ilk hit yediğinde kan efekti çıkıyor. Videoyu şöyle bırakayım. Ekran görüntüsü ile de destekleyeyim. Yani söylediğin gibi bir durum yok. O hiti de yiyorsun, ikinci hiti de yiyorsun.

#5 - 11.08.2024 19:11
Sonunda düşüyorum zaten, godluk bir durum yok. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

#6 - 11.08.2024 19:21
Sonunda düşüyorum zaten, godluk bir durum yok. Yetkili kararı bekleyebiliriz.

Anladığıma göre verilecek bir cevap gözükmüyor, ilk hit için açıklaman da yok. Teşekkürler. Sonuçlanabilir.

#7 - 11.08.2024 19:34
Anladığıma göre verilecek bir cevap gözükmüyor, ilk hit için açıklaman da yok. Teşekkürler. Sonuçlanabilir.

İyice yavaşlatıp bakalım, yeterli olur.
https://streamable.com/wiu5il

#8 - 11.08.2024 20:33

İyice yavaşlatıp bakalım, yeterli olur.
https://streamable.com/wiu5il

Yavaşlattığın videoda da görüldüğü üzere kan efekti de çıkıyor, yani hit yemişsin. Kendin de kanıtladığın için teşekkür ederim.

#9 - 15.08.2024 05:10
Senkron ile alakalı bir sorun yaşanmış, sorun görülmedi. Hotline kapsamında god açmaya gerek yok zaten, böyle bir şeye hiçbir ekip üyesi yeltenmez. Maksatımız oyuncu taraflı düşünmek.

Önceki şikayet yetkili müdahalesi neticesinde olan bir durumdu, sorun görülmedi.