Konu: Carl Fomez -CamHunt  (Okunma sayısı 147 defa)

#0 - 17.08.2024 04:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carl_Fomez @eenggin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rakeem_Ritter @Vigo
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.08.2024  16:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SStede görüldüğü üzere kendisini ele vermiş, şikayetteki savunmacıların ssi incelediğinde kişinin PDyi görür görmez Q attığıda bariz,
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/87hmli6

Ek açıklamalar(varsa): Camhunt kullanımı kesinlikle oyuncuya üstünlük sağlayan cleodur.
[/quote]

#1 - 19.08.2024 02:39
@ ByRevenge 3 gün oldu neredeyse, arkadaş hala cevap verme derdinde değil. Gereken yapılırsa sevinirim.

#2 - 19.08.2024 02:46
Selamlar, foruma birkaç gündür girmiyordum, şikayeti görmedim. Bunun için iki taraftanda özür diiyorum. Savunmama geçeyim. Karakterim yaralıya düştükten sonra ilk defa böyle bir bug ile karşılaştım. Gta dosyalarımın içinde üstünlük sağlayacak bir cleo yok. Sunucu içerisinde yaralı konumuna düşen karakterlerin neredeyse başına gelmiş bir bug. Yaralı konumuna düştükten 3 4 saniye boyunca böyle çevreye bakabiliyordum, sonra kamera karakterime döndü zaten. Savunmam bu kadardır, inceleyen yetkilinin dikkatine. İyi forumlar.

#3 - 20.08.2024 22:41
Selamlar, foruma birkaç gündür girmiyordum, şikayeti görmedim. Bunun için iki taraftanda özür diiyorum. Savunmama geçeyim. Karakterim yaralıya düştükten sonra ilk defa böyle bir bug ile karşılaştım. Gta dosyalarımın içinde üstünlük sağlayacak bir cleo yok. Sunucu içerisinde yaralı konumuna düşen karakterlerin neredeyse başına gelmiş bir bug. Yaralı konumuna düştükten 3 4 saniye boyunca böyle çevreye bakabiliyordum, sonra kamera karakterime döndü zaten. Savunmam bu kadardır, inceleyen yetkilinin dikkatine. İyi forumlar.

3-4 saniye derken? Dostum benim yaralı saniyesi 60 saniye ve sen tam 29. saniyede ss almışsın, yani 31 saniye sonra. Bu bir bug olamaz, ap'-açık bariz ortada CamHunt kullandığın.

#4 - 26.08.2024 21:32
Savunma yetersiz. Bu tarz bir bug başınıza geldiğinde kamera açınız daha düz yönde kalır. Ceza alacak.