Konu: [15.08.2024 - Steve_Hederson] RK  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 15.08.2024 22:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Steve_Hederson - @warcher12

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Timothy Williams - @aliportal

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde açık durumda.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.7. Yaralı rolleri: Sistemsel olarak baygın duruma düşen/düşürülen karakterler için yaralı rolü yapılması gerekmektedir. Yaralı durumuna düşme sebeplerine bağlı olarak oyuncular kanama vb. rollerini gerçekleştirmelidir.

Yaralanma durumlarına göre kanama, pansuman vb. rollerin azami süreleri aşağıdaki gibidir. Bu süreler; karakteri tekrar herhangi bir çatışmaya girebilecek düzeye getirmez, yalnızca yaraların sarılması gibi gerçeğe yakın rollerin yapılma süreleridir. Tekrar bir çatışmaya girmek için 8 saat beklemelisiniz. (Polisler için bu süre 4 saattir)
- Tüm ateşli silahlar: 1 saat
- Yumruk, sopa, bıçak vb. fiziksel saldırılar: 30 dakika
- Araç çarpması veya patlaması, yüksekten düşme sonucu ölmek: 15 dakika

Yukarıdaki belirtilen süreler bitmeden yaralı rolüne aykırı eylemlere örnekler:
- Ağır iş yapmak (birisini kucaklayıp arabaya bindirmek gibi)
- Yaralandıktan sonra kaçmak için gerçek dışı davranışlar sergilemek (sürünme hareketi belirtip hızlı yürüyerek olay yerinden kaçmak)
- Süratli araç kullanmak
- Fiziksel agresif rollere girişmek

Sistemsel yaralandıktan sonra 8 saat boyunca silahlı çatışma rollerine girilmez. Aynı şekilde baygınlık süresi biter bitmez saldırıya devam etmek de bu kurala aykırıdır.

Silahla vurulma durumunda /hasarlar üzerinde nereden hasar alındıysa buna göre rol yapılmalıdır. (Kafa hariç, bu durumda herhangi bir noktadan vurulmuş ve ağır yaralı olarak devam edilebilir.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlgili saat ve tarihte oyuncular gelip rol yaptığımız bölge içerisinde bizlere motorla çarpıyor, küfür ediyor, sayıca üstün olduğumuz halde fear rp ihlalini gerçekleştirerek küfürler ediyorlar, imla kurallarına bile uymuyorlar ki yaptıkları trolling zaten oradan ortaya çıkıyor, anlaşmalı bir brawl olmadığı için Noob DM yiyoruz silah çekip vuruyoruz, kısa bir süre sonra gelip vuruyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Rol sonrasında ben yerde yaralı durumda yatarken birisi polise ihbar verdi ve gelip olağan şüphe üzerine üstümüzü aradılar, sonuç olarak silahımı kaybettim ve jaile gittim, silahımın iadesini talep ediyorum.

« Son Düzenleme: 15.08.2024 22:44 ofansif derenge »

#1 - 15.08.2024 22:42
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.08.2024 01:36
1. iletide dediğiniz gibi size gelip motor iler çarptık, haklısınız. Ayrıca kaza rollerinde bir MODERATÖR olarak bilirsiniz ki olay çıkacaksa bile istemsiz girilen brawl rolü kapsamında olay çıkar.

Spoiler: GösterGizle

2. iletide yanınıza ilerleyip sizden özür dilemek için rolde giriyoruz, sonuçta sizin bölgeniz ve Fear RP yapmak zorundayız.

3. iletide bir MODERATÖR olarak gasp kurallarını bilemenize rağmen, gasp rolü için bir yeltenme mevcut.

4. iletide bütün chat görülüyor burada attığım bütün SS kesitleri bu chatte mevcut, bir MODERATÖR olarak Noob DM diyip, istemsiz gelişen brawl rolde silah ile müdahale ediyorsunuz.

5. iletide bir MODERATÖR olarak birlik arkadaşlarınıza nasıl bilgiler veriyorsanız, kişiler ihlal olmasına rağmen gasp rolü gerçekleştiriyor.

EK OLARAK: Yaptığım RK ihlali ve görselde göreceğiniz yazdığım küfür ihlalini kabul ediyorum ancak MODERATÖR arkadaşımız da bu bağlamda yaptığı Gereksiz agresif rol, Brawl kural ihlali ve Gasp kural ihlalinden işlem görmeli. SSLERDE KİŞİLER NET ŞEKİLDE GÖRÜLMEKTE.

#3 - 16.08.2024 02:02
Gasp rolü gelişmedi, rolsel olarak öyle bir şey yazdım, gaspın sadece sistem dahilinde yapılabildiğini biliyorum, gereksiz agresif rol yapmıyoruz birlik bölgemiz içerisinde küfür ediyor ve motorla çarpıyorsunuz, uyarılmanıza rağmen küfürlere ve noob dm ye devam ediyorsunuz, brawl anlaşmalı olmadıkça her türlü silah çekilebilir kaldı ki biz direkt silah çekme taraftarı da değiliz fear rp ihlali yaptığınız için ateş açıldı.

#4 - 16.08.2024 02:07
Gerekli ceza uygulanacak.