Arkadaşın kendi kanıt olarak kullandığı ve aşağıya bıraktığım ekran görüntüsünde açıkça belli olduğu üzere onaylı bir hood bölgesinde kendilerini düzgün durmaları gerektiği şeklinde uyarıyorum. Buna rağmen laf dinlemeyip birde Leonard karakterinin "Siz yapmayın o zaman, silahlı nasıl korkmuyorsun?" cümlesinden sonra silahtan mı korkcam diyerek fear yapmıyor, Karakterin sivil ve pd ihbarı verdiğini hesaba katarsak arkadaşın çete sokağında bu kadar rahat konuşması ve korkusuz davranması mantıksız geliyor. Ayrıca Kendisini vurmamıza rağmen sistemsel yaralıdan kalkınca motoruna binip hemen uzaklaşıyor. Vurulmanıza rağmen arkadaşınla birlikte yaralı rolü bile yapmayıp motorla araçları takip etmeyi sürdürüyorsunuz. Bir nevi trol yapmaya devam ediyorsunuz. Gecenin bu saatinde arkadaşların trol yapası gelmiş sanırım. Vurulunca da bizi vurdular şikayet açalım kafasında ilerliyorlar göründüğü üzere.

Dostum silah sende görmedim, seni tanımıyorum, laf arasında böbürlenme gibisinden böyle konuşmam normal değil mi? Beni tanımıyorsun, kendimi sana farklı tanıtmak istiyorum gibi düşün. Bana şikayetin varsa oluştur, savunma yapacağın konu burası, bana saldıracağın değil.
Yaralı bir insan nasıl motor sürüp bizim aracımıza çarpıyor ve sokakta bize karşı hareketlerde bulunabiliyor? Fear-Rp, Non-Rp kısmında yargılanabilir.
Dostum savunma yapmalısın, bana şikayet açabilirsin. Ama bu videounun öncesini ve devamını da yükle